• U bent ingelogd als:

VVIJ speel thuis gelijk tegen Hoogland

Geplaatst in Wedstrijdverslagen


Zondag traden onze mannen aan tegen Hoogland die na vele jaren weer als tegenstander werden begroet op sportpark Groenvliet. De mannen van Peter Visee willen graag een stapje hoger en staan dan ook met een 3e positie hoog in de ranglijst
 • VVIJ was verleden week teruggekeerd uit Grotenbroek met een mooie 3-1 overwinning . VVIJ – Hoogland was een mooie gelegenheid om wederom met goed en verzorgd voetbal hieraan vervolg te geven. De scheidsrechter deze middag werd ondersteunt deze middag door twee neutrale assistenten .

  Om 14.00 uur werd de bal aan het rollen gebracht op een winderig sportpark . Na een aftastende fase van bij de ploegen was het VVIJ dat meer de aanval ging zoeken maar de stevige en grote mannen van Hoogland waren op hun hoede voor de snelle uitvallen van VVIJ maar na een mooie aanval over de rechterkant was het Randy Knoppel die de verdediging te snel af was en helaas de voorzet die hij gaf had een beter lot verdiend op de ingelopen Toth de bal werd gelukkig voor de Hooglanders onderschept en konden hiermede het gevaar afwenden voor een vroege voorsprong van VVIJ. Na ook enkele uitvallen die niet ongevaarlijk waren van onze gasten werd de bal op het middenveld veroverd en werd Peter Woest in stelling gebracht en met een prachtige kopbal probeerde hij de doelman te verschalken maar met een geweldige safe haalde hij de bal uit de benedenhoek. De wedstrijd werd met de minuut aantrekkelijker en na nog een mooie kans met een een op een situatie met de doelman van Hoogland was duidelijk dat VVIJ deze middag meer wilde. Toch was het Hoogland die de score opende en met de 0-1 stand brak de rust aan.

  De tweede helft was het Hoogland die deze 0-1 koesterde en hoopte op de beslissende 0-2 maar deze middag wilde onze jonge doelman Joey Swanink daar niet aan meewerken en met werkelijk formidabele reddingen behoede hij zijn mannen voor een 0-2 achterstand. Na een goede periode van Hoogland was het toch VVIJ wat de aanval weer ging zoeken om zo de verdiende gelijkmaker te scoren en die kwam er dan ook het was Peter Woest die na eerst nog een mooie kans deze nu wel verzilverde en de verdiende 1-1 op het scorebord kon zetten. De mannen van Peter Visee lagen als verslagen honden op het veld na deze gelijkmaker en de zeer goed leidende leidsman vond het na 92 minuten genoeg en met deze 1-1 was VVIJ de morele winnaar . De man of the match bon aangeboden door John van de Kant stukadoors was dan ook terecht deze middag voor onze nog jonge doelman Joey Swanink.

  Zondag a,s is er een bekerinhaal programma met het ingelaste duel tegen de Forresters uit Heilo voor de laatste tien minuten . Beide ploegen zullen met 10 man aantreden met een tussenstand van 2-2. VVIJ mag met een vrije trap op de rand van de zestienmeter aftrappen, steun onze boys en hopelijk kunnen we alsnog de overwinning binnenhalen.

  Voorafgaand aan het duel werdt een minuut stilte in acht genomen voor de slachtoffers van de aanslagen in Parijs.

  Teambegeleider VVIJ