• U bent ingelogd als:

vv SEC knapt tribune op

Geplaatst in Clubnieuws

 

Afgelopen zaterdag was het op voetbalvereniging SEC tijd voor de jaarlijkse ‘dag van de club’. Dit jaar stond het opknappen van de Jan Meerding tribune centraal.

Vice-voorzitter Marco Valkenburg verwacht volgend jaar veel publiek op de Bosstraat tijdens een aantal mogelijke derbys. Zo hoopt Valkenburg onder andere dat het vlaggenschip ingedeeld wordt bij Hees, Eemboys en Vliegdorp. ‘Men moet dan wel op een fijne en ontspannen manier plaats kunnen nemen bij ons in de tribune. De houten bankjes waren duidelijk toe aan een opknapbeurt en via de KNVB hebben wij mooie kuipstoeltjes op de kop kunnen tikken. Het is mooi om te zien wat een netwerk er achter onze club schuilt waardoor wij ook nu weer op tijd waren bij de beschikbare kuipstoeltjes.

 

Naast de tribune werd het complex van binnen en van buiten flink schoongemaakt. Valkenburg genoot zichtbaar van de vele vrijwilligers die hun vrije zaterdag opofferden voor hun club. ‘Het is genieten wanneer je ziet hoeveel vrijwilligers er op onze club rondlopen die niks te beroerd zijn om de handjes uit de mouwen te steken. Met deze instelling is de club groot geworden, en het is fijn om te zien dat die mentaliteit er nog steeds is bij zowel de oudere als nieuwe leden.’