• U bent ingelogd als:

VV Maarssen 1 met speels gemak ronde verder in de beker

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Zonder zich bovenmatig in te spannen, heeft VV Maarssen de laatste 32 van het bekertoernooi bereikt. Tegenstander VSV uit Velsen werd moeiteloos aan de kant gezet in een eenzijdige wedstrijd, waarin keeper Marco Schreijer zonder één keer in actie te hoeven komen de nul hield.


VV Maarssen was op een aantal plaatsen gewijzigd ten opzichte van de laatste competitiewedstrijden en nam met een vijftal basisspelers geen enkel risico. Zij werkten gelijktijdig een individueel programma af onder leiding van veldtrainer Etienne Kelders. Toch was er in de overgebleven selectie voldoende ruimte om iedereen op zijn favoriete positie te laten spelen. Maarssen liet zien dat de meeste posities dubbel bezet zijn en de ploeg niet veel minder wordt als er andere spelers worden opgesteld.
Hoogtepunt in de eerste helft was de slalom en afsluitend afstandsschot van Wesley Suister, dat met de snelheid van een raket in het doel belandde. Dieptepunt was de harde tackle van achteren op Jesse Witlox die terecht bestraft werd met een donkerrode kaart.
Met tien tegenstanders werd de wedstrijd nog minder spannend en in de tweede helft nam men verder afstand door doelpunten van spits Ronald Wielinga. Als Maarssen iets nauwkeuriger was geweest in de afronding, had de uitslag nog veel hoger uit kunnen vallen, maar de kansen werden in ieder geval gecreëerd. Na 43 minuten in de tweede helft, toen beide ploegen het welletjes vonden, werd er afgefloten en moet Maarssen afwachten wie de volgende tegenstander wordt.

Geef een reactie