• U bent ingelogd als:

vv De Meern winnaar van de international Winter Cup

Geplaatst in Evenementen

De 1ste editie van de international Winter Cup is gewonnen door vv De Meern. De Winter Cup is een jaarlijks terugkerend voetbalevenement in de winterstop waar teams kunnen uitkomen in verschillende klasse. Dit meerdaags internationaal toernooi wordt gespeeld op het complex van de Fc Winterswijk. De ploegen verblijven op het schitterende 5 sterren resort Marveld te Groenlo waar iedere avond een groot feest gehouden wordt voor de teams. We starten de avond met een thema party (dit jaar Apres ski en Sensation White). Daarna is er een after party in een discotheek onder de feestzaal.  

 

Een groot succes noemde Patrick vd Lagemaat, 1 vd organisatoren, het evenement. “Deze editie werd gehouden van 11 tm 15 januari. We zijn al aan het kijken naar de data voor het aankomende jaar.

 

Veel ploegen vinden een trainingskamp (veelal in buitenland) te duur. Teams moeten reizen om vertier te vinden buiten het voetbal en/of trainen om. Wij bieden alles aan op zelfde locatie. Verblijf, gebruik accommodatie 5 sterren resort, feesten, eten, etc. En dat allemaal voor een zeer schappelijk prijs. De ploegen die dit jaar meededen hebben bijna allemaal aangegeven het volgende jaar weer van de partij te zijn. Deze editie deden er ploegen mee uit Duitsland, Finland, Letland, Slowakije, Algerije en Nederland. Buiten het deelnemersveld bij Nederlandse teams te vergroten willen we ook meer teams uit buitenland naar ons toernooi halen.

 

Eindstand Topklasse:

1.     vv De Meern

2.     sv Zeist

3.     VVJ

4.     DHSC

 

Fairplay cup: Fc Winterswijk

 

Eindstand Vrouwen:

1.     Nederlands politie dames elftal

2.     Alcmaria Victrix

3.     Fc Trias

4.     Saestum

 

Fairplay cup: vv Monnickendam

 

Eindstand Lagere elftallen:

1.     NPSB

2.     DVV 3

3.     Vreeswijk 2

4.     vv Rausse

 

Fairplay cup: vv Eemdijk 5

 

Eindstand overheidsteams:

1.     Nationale brandweerteam Slowakije

2.     Nationale politieteam Letland

3.     Regio team Twente

4.     NPSB

 

Fairplay cup: Twente

 

Meer informatie over de Winter Cup en ook over de volgende editie in 2019 komt op www.international-winter-footballcup.com en/of FB pagina