• U bent ingelogd als:

VV De Meern – hfc EDO 6-0

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Bron : de Brug/Utrecht, door Léon Bal

VV De Meern heeft het Haarlemse EDO met 6-0 naar huis gestuurd. De formatie van trainer Rob Zomer was scherp en heel veel lukte in deze wedstrijd ook. Met deze zege is er misschien toch nog wat te halen dit seizoen.

Man of the Match, Osvaldo Hima wordt vlak voor tijd gewisseld door coach Rob Zomer

“Je hebt wel eens van die wedstrijden waarin er ineens heel veel meezit. Deze wedstrijd had ook in 11-5 kunnen eindigen”, opent Zomer. Al vroeg in de wedstrijd kwam VV De Meern op voorsprong vanaf elf meter. Gökhan Yasar scoorde nadat hij zelf in het strafschopgebied onderuit was gehaald. De teruggekeerde Achmed el Ahahaoui maakte er 2-0 van op aangeven van Yasar. Ahahaoui nam ook de 3-0 voor zijn rekening nadat VV De Meern een aantal keren met de schrik was vrijgekomen na enkele scherpe aanvallen van de bezoekers. Nog voor de thee maakte Osmerald Hima er 4-0 van op aangeven van Sjoerd Vlasman.

Achmed Ahahaoui (links op de foto) scoorde 2 keer, net als Gohkan Yassar en Osvaldo Himi.

In de tweede helft speelde VV De Meern minder goed. “Je zag dat de concentratie was weg was. We hadden er zeker drie of vier meer kunnen maken. Maar dat kan gebeuren als je zover voor staat. Het aanvalsspel zag er nog goed uit en we hebben kansen gehad”, aldus Zomer. Hima maakte er 5-0 van. Achmed Ahahaoui bepaalde de eindstand op 6-0.
De Merenezen hebben nu twee weken om zich voor te bereiden op het cruciale duel in Bussum tegen SDO. Als daar ook wordt gewonnen, dan kan er weer meer enthousiasme ontstaan voor meer.