• U bent ingelogd als:

VRIENDENSCHAAR – SVMM 2-2

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Bron: CVV Vriendenschaar

Vriendenschaar is de competitie toch wel teleurstellend begonnen door thuis met 2-2 gelijk te spelen tegen SVMM. Ons elftal was, naar verwachting, gedurende de wedstrijd vrijwel voortdurend de bovenliggende partij. Toch stond het scorebord aan het einde van de wedstrijd op 2-2. De supporters van SVMM waren blij met dit resultaat, ze hadden mogelijk een afstraffing in Culemborg verwacht.

Vriendenschaar begon in dezelfde opstelling als vorige week tegen Desto:
Vriendenschaar speelde in de volgende opstelling: Lukas Grizell (doel), Achter Lionel van Oorschot, Mitchel van Dalen, Marco Scholman, Tibor Veldhuizen, Vincent Zuurmond, Tolunay Sezer, Corsin Vogtlander, Boaz van der Linde, Joram Misbeek, Maurits Nijenhof. Wissel waren Marwan Salama, Milan Minjon, Mitchell van Oorschot en Stan van de Wiel (doel).

Vriendenschaar begon eigenlijk voortvarend aan de wedstrijd, maar keek na zes minuten spelen toch naar een 0-1 achterstand. Vanuit het midden werd een bal ver naar achteren teruggespeeld. Een SVMM-speler kreeg de bal te pakken nadat door ons te zacht werd teruggespeeld op de uit zijn doel lopende Lukas Grizell. Lukas kon vervolgens toezien hoe met ee schuiver de bal in het verlaten doel verdween.