• U bent ingelogd als:

Voorwaarts – SEC 1-4

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Vandaag stond het eerste oefenpotje weer op het programma tegen Voorwaarts, de oude club van Bas! Het team word getraind dit seizoen door ex Seccer Ron Daatselaar. Voorwaarts komt uit in de 4e klasse en trainer Ron beschikt over een enthousiast vriendenteam. Beide teams waren niet compleet maar dat was minder belangrijk omdat het vooral ging om weer lekker bezig te zijn.

Met 12 man werd er koers gezet richting Utrecht! De kortste weg is via de Wieksloterweg maar onze Dirk besloot om via Soesterberg te gaan! Tja! Onder het motto samen uit en samen thuis, als er één Seccer in de sloot spring dan springen we allemaal…….op weg naar Utrecht!

Voorwaarts heeft deze wedstrijd twee keer op doel geschoten en de eerste keer was dat direct raak na 4 minuten. Iedereen was duidelijk nog onder indruk van de regen, het veld, de bal, de wind en misschien zelfs nog wel van de oliebollen. Gezien het beschikbare materiaal begonnen we de eerste helft in een 1-4-3-3 opstelling! De eerste helft was erg matig en dan druk ik mij voorzichtig uit, gelukkig was de tegenstander niet bij machte om dit af te straffen en werd er met een 1-1 stand de rust in gegaan. In de rust het één en ander omgezet wat goed uitpakte, zeker de eerste 15 minuten van de tweede helft had er al een grote voorsprong op het scorebord kunnen staan.

Bas was voor rust (20e min) de maker van de 1-1 met een afstand schot.

Saddy schoot in de 55e min een terechte strafschop binnen toen Zarko onderuit werd gehaald.

In de 75e min verkeek iedereen zich op de vrije trap van Stef.

In de 87e min schoot Saddy de bal beheerst binnen na een goede voorzet van Melvin die weer in de ploeg was gekomen voor Daniel.

Belangrijk was te zien dat de 2e helft er goed gevoetbald werd vanuit het middenveld, meer rust in ons spel en er feller werd gespeeld waardoor de tegenstander er sporadisch uit kon komen. Brammetje viel erg goed in en Peter maakte een uitstekende rentree!

Dinsdag spelen we tegen Rivierwijkers op het veld van SVM Boys om 20 uur