• U bent ingelogd als:

Voormalige veteranen van vv Soesterberg voetballen tegen Old Stars FC Utrecht

Geplaatst in Aankondiging/Voorbeschouwing

 

De Vrienden van Soesterberg halverwege de jaren tachtig tegen de oud-internationals

SOESTERBERG- Een aantal zestig- en zeventigplussers die in het verleden de geelzwarte kleuren hebben verdedigd van vv Soesterberg (voorloper van het huidige Vliegdorp) zien elkaar nog regelmatig. De voetballers van weleer hebben zich officieus verenigd in VVS (Vrienden van Soesterberg). In die hoedanigheid gaan de veteranen de voetbalschoenen weer onderbinden. Vrijdag 9 november spelen zij ‘walking football’ tegen de leeftijdgenoten van FC Utrecht.  

 

Jan de Mos is één van de spelers van het team van Vrienden van Soesterberg. ,,Een jaar of dertig geleden speelden wij met ons Soesterberg-team tegen de oud-internationals. Natuurlijk waren wij toen wat fitter. Maar het voetbalplezier is na al die jaren onveranderd. Wij zijn in de gelegenheid gesteld om opnieuw tegen enkele oude sterren te voetballen. Die handschoen nemen wij graag op.”

De Mos en zijn teamgenoten gaan ‘walking football’ spelen tegen de voormalige profs. De spelersnamen van de cracks van weleer zijn nog niet bekend. Walking football is een aantal jaar geleden door de KNVB geïnitieerd om ouderen meer te laten bewegen. De regels zijn eenvoudig: voortbewegen mag alleen wandelend, slidings zijn niet toegestaan.

De wedstrijd wordt op vrijdag 9 november gespeeld bij vv ’t Vliegdorp. De aftrap is om 15:00 uur. Zaterdag 20 oktober trainen de Soesterbergers om 15:00 uur op dezelfde locatie om weer aan elkaar en aan de bal te wennen.

 

Geef een reactie