• U bent ingelogd als:

Vreeswijk wint dankzij negenklapper Truggelaar

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Voetbal: Vreeswijk wint dankzij negenklapper Truggelaar

Bronwww.nieuwegeintv.nl
Het is bekend dat Vreeswijk de laatste weken goed speelt. Zondag was Roland Truggelaar duidelijk ‘on fire.’
Vreeswijk won met maar liefst met 9-2 van NOC Kralingen en Roland Truggelaar had geen medelijden met de tegenstander: hij scoorde alle negen goals.

Genade

In de wedstrijd van zondag toonde Vreeswijk geen genade voor NOC Kralingen. Na vijf minuten stond het al 1-0. NOC kwam even terug tot 1-1, maar daarna was het tijd voor de grote Roland Truggelaar-show. In de 16e minuut werd het 2-1, na 24 minuten werd het 3-1 en na 32 minuten legde Truggelaar de 4-1 in het mandje.  Dat was tevens de ruststand.

Na 50 minuten kwam NOC terug tot 4-2. In de 53 minuut maakte Truggelaar de 5-2, drie minuten later de 6-2, na 58 minuten de 7-2. Na 64 minuten stond er 8-2 op het bord en na 72 minuten was Truggelaar eindelijk uitgeraasd: 9-2.

Vreeswijk is aan een opmerkelijk seizoen bezig. Ondanks dat het in de middenmoot zal eindigen heeft de ploeg in de laatste  vier wedstrijden, met de wedstrijd van vandaag meegerekend,  maar liefst 27 keer gescoord. In de laatste twee thuiswedstrijden werd er 8 en 9 keer gescoord. Roland Truggelaar staat na vandaag op een ongekend aantal van maar liefst 39 doelpunten.

Cabauw

Vreeswijk staat na 27 wedstrijden op een negende plaats en kan nog achtste worden als het volgende week van Cabauw wint. De wedstrijd begint om 14.00 uur.