• U bent ingelogd als:

Voetbal Talenten School gaat samenwerken met Pro Goal

Geplaatst in Aankondiging/Voorbeschouwing

André Krul, de huidige keeper van Spakenburg kwam vorig seizoen uit voor SC Cambuur.

Introductie Maarten Arts/Pro Goal
Oud prof keeper Maarten Arts staat bekend als één van de beste keeperstrainers van Nederland. Pro Goal is de organisatie van Maarten Arts en heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het opleiden van keepers en keeperstrainers in binnen- en buitenland. Zo wordt er middels Keepersscholen.nl door het hele land specifieke techniektraining verzorgt volgens de door Arts ontwikkelde Pro Goal filosofie. Bij deze filosofie staat het ‘aanvallen van de bal’ centraal. Arts geniet wereldwijd bekendheid met zijn cursussen. Zo heeft hij o.a. cursussen gegeven in Oostenrijk, Duitsland, Mexico, Amerika, Zuid-Afrika en Rusland. De Oostenrijkse en Mexicaanse voetbalbonden hebben de Pro Goal filosofie van Arts opgenomen in hun opleidingsprogramma’s.

Maarten: ,, beste keepers, spelers, trainers, en andere voetballiefhebbers, welkom !
Toen ik me 20 jaar geleden ging specialiseren in het keepersvak, had ik niet durven dromen dat anno nu Pro Goal, keepersscholen.nl en uhlsportkeepers.nl zouden zijn wat het nu is.
In de afgelopen jaren heb ik als keeperstrainer veel successen mogen beleven: 2 Amstelcups en 1 supercup en 5x Europees voetbal met FC Utrecht. Michel Vorm (en 4 jeugdkeepers) die onder mijn leiding het Nederlands Elftal haalden en mijn activiteiten in Qatar, Saudi-Arabië (samen met Frank Rijkaard), België, Egypte en nu in Abu Dhabi.
Deze successen hebben ertoe geleid dat er steeds meer vraag kwam naar mijn trainingsmethode, de zogenaamde Pro Goal-Methode. Mijn oefenvormen en uitgangspunten komen terug op onze keepersscholen van keepersscholen.nl.

Ik ben blij met de samenwerking met de Voetbal Talentenschool van Gert Kruijs en Rob Zomer. Met deze samenwerking komt er een keepersschool bij hun voetbalschool.
Op deze school kun je onder leiding van gediplomeerde Pro Goal trainers trainen. Doelstelling van al onze scholen in heel Nederland is, om keepers hun persoonlijke top te laten halen in een prettige en uitdagende leeromgeving. In het techniekgedeelte van de scholen, staat ‘het aanvallen van de bal’ centraal. Simpelweg betekent dit: zo vroeg mogelijk in balbezit komen. Uiteraard komen tijdens de cursussen ook alle andere belangrijke aspecten van het keepen aan bod.

We hopen dat veel jeugdkeepers zich gaan inschrijven bij DESTO in de regio Utrecht. En wie weet wordt je later net zo goed als b.v. Michel Vorm, ook hij heeft meer dan 10 jaar volgens de Pro Goal Methode getraind. André Krul wordt tijdens de voorjaarscursus 2017 de hoofdtrainer op de nieuwe locatie!

Dion van der Sterren is de schoolhouder en zorgt samen met de Voetbal Talentenschool dat alle faciliteiten goed zijn geregeld. Hij is als gediplomeerde Pro Goal trainer wekelijks actief met jeugd en senioren keepers. Verder organiseert hij de uhlsport challenge days, de keeperskampen en is eigenaar van uhlsportkeepers.nl.  Ik wens jullie veel trainingsplezier op onze nieuwe locatie en door de samenwerking met de Voetbal Talentenschool ontstaat er een unieke combinatie”.

Introductie André Krul/Pro Goal
De 30 jarige huidige keeper van Spakenburg heeft al een heel keepersleven achter de rug. In Nederland kwam hij onder andere uit voor Sparta, SC Cambuur, AGOVV, Telstar en natuurlijk FC Utrecht. Ook in het buitenland was André actief. Zo speelde hij bijvoorbeeld profvoetbal in Belgie, Puerto Rico, Columbia en Malta.
André gaat samen met de voetbal talentenschool de trainingen verzorgen bij DESTO. Hij is opgeleid door Maarten Arts met de Pro Goal filosofie en we kijken uit naar deze samenwerking.

Inschrijfformulier: http://www.voetbaltalentenschool.nl/283/1e-keepersopleiding-desto/

Uhlsport kledingpakket

Elke startende deelnemer ontvangt een Uhlsport kledingpakket met een winkelwaarde van 140 euro! In dit pakket zitten o.a. Pro Goal special handschoenen (exclusief voor de keepersschool deelnemers), een sweater met logo-opdruk, een bal, lange broek en de DVD van Maarten Arts.