• U bent ingelogd als:

Voetbal 2 Daagse in de herfstvakantie bij DOSC in Den Dolder en VV Vianen

Geplaatst in Aankondiging/Voorbeschouwing

Voetbal 2 Daagse in de herfstvakantie bij DOSC in Den Dolder en VV Vianen.

In de herfstvakantie is de Voetbal Talentenschool aanwezig voor een voetbal 2 Daagse bij VV Vianen en DOSC uit Den Dolder. Op dinsdag 18 en woensdag 19 oktober is iedereen van harte welkom bij VV Vianen en op donderdag 20 en vrijdag 21 oktober bij DOSC. Meisjes en jongens van andere verenigingen kunnen ook deelnemen aan de 2-Daagse. Voor alle deelnemers vanaf 7 tot en met 14 jaar staat vooral plezier… voorop. De kosten om deel te nemen zijn slechts € 59,95 en na afloop krijgt iedereen van ons een leuk voetbalcadeau mee naar huis.
We beginnen de dag rond 10:00 uur met een leuke voetbaltraining onder leiding van ervaren en bekende voetballers/trainers. Voor de gezamenlijke lunch wordt er nog een snelheidschot competitie gehouden. Tot ongeveer 15:00 uur worden de kinderen beziggehouden met diverse voetbalvormen die leerzaam zijn maar vooral ook erg leuk zijn.
De volgende dag een ander programma met onder andere een “penaltybokaal”. We nodigen weer een bekende keeper uit die zijn goal schoon moet houden. Voor de winnaars van het snelheidsschot en de penalty competitie liggen er weer mooie bekers klaar.

U kunt zich inschrijven voor DOSC door op onderstaande flyer te klikken.


U kunt zich inschrijven voor Vianen door op onderstaande flyer te klikken.