• U bent ingelogd als:

Vliegdorp; eindelijk de punten waar het recht op had

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

t Vliegdorp boekt verdiende overwinning op De Posthoorn

Het is een beetje laat in het seizoen, maar eindelijk komen de punten binnen bij Vliegdorp. De geelzwarten spelen tot nu toe een ongelukkig seizoen waarin alles mis gaat wat maar mis kan gaan. Uiteindelijk is de ploeg van coach Femke van Odijk iets aan het oogsten wat allang in het vat zat.

Zaterdag werd De Posthoorn slachtoffer van de dadendrang van de Soesterbergers. Met een draai om de oren 6-2  werden de Amersfoorters weer naar huis gestuurd. Het begin van de wedstrijd verliep nogal stroef op Sportpark Kerklaan. Maar daarna controleerde en domineerde Vliegdorp op de helft van De Posthoorn. De openingstreffer van de jarige Michael Muijlwijk werd helaasal snel teniet gedaan door een klutsgoal van de gasten. Maar voor rust zette de 16-jarige uitblinker Ibrahim Bouzia en Azzadine Zouragh de 3-1 ruststand op het wedstrijdformulier.

In de tweede helft was het eenrichtingsverkeer voor Vliegdorp. Mustafa Loukili , Ibrahim Bouzia en Robert Geers tilden de stand naar 6-1. Een slordig moment betekende dat de ploeg van Van Odijk nog een tegentreffer (6-2)te verwerken kregen, maar de wedstrijd was toen allang gelopen. Van Odijk was vol lof over haar jongens: ,, Een zeer verdiende overwinning voor ons en een klasse teamprestatie met Ibrahim als absolute man of the match!’’