• U bent ingelogd als:

Vier JSV’ers naar Geinoord

Geplaatst in Clubnieuws

Keeper Pascal Florie, van JSV Nieuwegein naar Geinoord 

Bron: pen.nl/sportnieuws

 

Meest opmerkelijke transfernieuws komt aan het einde van de overschrijvingsperiode (15 juni) van Galecop waar liefst vier spelers vertrekken richting Parkhout om komend seizoen de kleuren van Geinoord te gaan verdedigen. Het gaat om doelman Pascal Florie (die op het oude roodwitte nest terugkeert), Darryl Wright, Souliaman Akani en Zakaria el Allani. JSV verliest nog meer spelers. Zoals eerder gemeld gaat aanvoerder Ricardo Bakker naar Montfoort en topscorer Wesley Vaes vertrekt naar DHSC waar hij ook Geinoorder Tom de Klein als teamgenoot zal treffen.

 

Over Geinoord gesproken, het nieuwe trainersduo David Toxopeus en Herman Schreurs begroet naast de genoemde vier JSV’ers nog meer nieuwelingen, zoals de Vreeswijk-spelers Roland Truggelaar, Timo Meerding en Ryan Verkerk. Ook komen twee spelers over van de vroegere club van coach Toxopeus, namelijk Dean Brookman edn Mitchell Akkermans. De toekomst van de Geinoord-spelers die ook weggaan, namelijk Ben van Breukelen (gaat naat IJFC) , Noourdin el Harmaz en Chanan Brandsma is op dit moment nog niet helemaal bekend.

 

Omdat bovengenoemd lijstje niet eens helemaal compleet is (er kan tot de eerste binendende wedstrijd nog veel veranderen) is de conclusie gerechtvaardigd dat de nieuwe JSV-trainer Jan Gaasbeek die overkomt van SVL, op papier de grote verliezer lijkt in deze spelerscarrousel. Voor David Toxopeus lijken bij Geinoord de kaarten anders te liggen, hoewel afgewacht in hoeverre de nieuwelingen bijdragen aan het versterken van de huidige selectie. Binnen enkele weken zal ook bekend worden waar JSV en Geinoortd ingedeeld worden. In dezelfde westelijke tweede klasse of zal er een team naar Zuid 1 overgeplaatst worden zoals Geinoord twee seizoenen geleden overkwam.