• U bent ingelogd als:

Vervelend einde van bekercompetitie

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Het was een vervelende middag in Woudenberg. SO Soest stond in de rust met 4-1 achter. De ploeg liet zich afbluffen door het fysiek sterke Woudenberg. Maar deze vervelende boodschap viel in het niet bij de blessure die doelman Bram van der Duijs halverwege de tweede helft opliep. De jonge keeper botste met zijn hoofd tegen een Woudenbergse schoen. Verzorger Meinze Hobo en twee SO Soest-EHBO’ers waren direct ter plaatse om eerste hulp te bieden. Bram werd met per ambulance afgevoerd.

In het ziekenhuis werd een hersenschudding en een flinke tik in de nekspieren geconstateerd. Maar de keeper mocht gelukkig weer naar huis. Wat een opluchting voor de mensen die direct bij het ongevalbetrokken waren, maar vooral voor de jonge goalie zelf. Nu is het tijd voor Bram om aan te sterken en te herstellen. Dat gaat vast goed komen!

Het was een triest einde van een wedstrijd die toch al niet als het hoogtepunt van SO Soest de boeken in zal gaan. SO Soest stond na een dik half uur spelen met 3-0 achter. De thuisploeg speelde met veel mensen achter de bal en wist in de omschakeling via de snelle spitsen veel kansen te creƫren. Soest maakte veel individuele fouten en daar werd door Woudenberg optimaal van geprofiteerd. Kort voor rust deed Bart Kuijpers met een fraaie treffer wat terug.

In de tweede helft een beter Soest, maar ook een gevaarlijk Woudenberg. Gescoord werd er niet en de wedstrijd kreeg een abrupt einde toen het noodlot bij Bram toesloeg. Wij wensen hem veel sterkte met het herstel !!

Opstelling SO Soest: Bram van der Duijs; Jorney Kappenberg, Steven van den Berg, Hessel de Goeij, Thom Kok; Stan Klarenbeek (65. Bas Tullemans), Maarten Jan Belt, Bart Kuijpers, Rayendall Bitorina; Ali Coban, Tom Karst

16. 1-0

23. 2-0

31. 3-0

40. 4-0

42. 4-1 Bart Kuijpers

Gestaakt na 70 minuten vanwege blessure Bram van der Duijs