• U bent ingelogd als:

Verslag MSV ’19 1 – AURORA 1

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Aurora 1

MSV ’19 1 – AURORA 1  3-1
Zondag  8 mei 2016

Voor AURORA, dat vorige week na verloren te hebben tegen LAREN ’99 definitief gedegradeerd was, stond een moeilijke opgave om vanmiddag aan te treden tegen MSV ’189 uit Montfoort. Deels natuurlijk doordat het gedegradeerd was en deels door een aantal spelers geschorst was en dus niet inzetbaar waren.

Ondanks dat probeerde AURORA er het beste van te maken op het zonovergoten sportpark. Wilde MSV ’19 de nacompetitie ontlopen dan moest het vandaag winnen en dat laatste is de afgelopen weken een erg moeilijk opgave voor MSV ’19.
Voorafgaande aan de wedstrijd werd er één minuut stilte gehouden i.v.m. het overlijden van Oud bestuurslid en Erelid Jan Spithoven die vorige week overleed.
De eerste kansen waren voor de thuisploeg maar keeper Timo Freen bleef alert en voorkwam een vroege achterstand. Na ruim een kwartier voetballen scoorde MSV ’19 maar dit doelpunt werd door de scheidsrechter wegens buitenspel afgekeurd. Enkele minuten later was het toch raak toen een van de aanvallers van MSV ’19 een voorzet bij de tweede paal binnen kon schieten. Bij een aanval van AURORA werd Sander de Bruin, die een gaatje in de verdediging had gevonden, tegen het kunstgras gewerkt. De vrije trap nam hij zelf en het harde schot van Sander werd door de keeper met de vuisten uit het doel gewerkt. Ook Matthijs de Jong vond een opening in de verdediging van MSV ’19 maar ook hij werd tegen het kunstgras gewerkt waarna de verdediger zijn tweede gele kaart kreeg en kon gaan douchen. Matthijs leek na een korte behandeling weer verder te kunnen spelen maar kwam de tweede helft niet meer in het veld omdat hij zich dizzy voelde. De vrije trap door Clint de Ligt leverde vervolgens niets op. Net voor het einde van de eerste helft kwam MSV ’19 op een 2-0 voorsprong.

Kort na aanvang van de tweede helft viel ook Thijs van der Brink geblesseerd uit waardoor er in de verdediging wat geschoven moest worden met spelers. Van die gelegenheid profiteerde MSV’19 dat de 3-0 op het scorebord wist te krijgen. Het was bijna niet te zien dat MSV ’19 met een man minder speelde want het bleef de gevaarlijkste ploeg. AURORA kreeg nog wel enige mogelijkheden maar Gilles Vernooij, Tom Strik en Frans de Coo krijgen de bal niet in het doel van MSV’19. Ook te thuisploeg kreeg nog een aantal kansen maar Timo Freen redde bekwaam. Toen de wedstrijd bijna ten einde liep lukte het invaller Koen Huisman met een mooi diagonaal schot de eretreffer voor AURORA te maken. Enkele minuten later was  Koen Huisman dichtbij zijn tweede doelpunt maar de keeper kon met een fraaie reflex de bal tot corner verwerken. De scheidsrechter vond het kort daarna genoeg en floot voor het einde van de wedstrijd. Volgende week speelt  AURORA haar laatste thuiswedstrijd van deze competitie tegen DE MEER uit Amsterdam dat net als AURORA gedegradeerd is.

Scoreverloop:
20) 1 – 0
45) 2 – 0
53) 3 – 0
86) 3 – 1 Koen Huisman

Opstelling AURORA:
Timo Freen, Mike van Lunsen, Thijs van der Brink (51. Tom Strik), Matthijs Pronk, Kevin Oskam, Frans de Coo, Matthijs de Jong (45. Koen Huisman), Clint de Ligt, Milton van Dam, Gilles Vernooij, Sander de Bruin.

 

Aurora 2

Aurora 3

Aurora 4

Aurora 5