• U bent ingelogd als:

Verslag Delta Sports

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Ondanks ons goede voornemen om de punten in Houten te houden is het niet gelukt.

Wederom een zwak begin werd gelukkig zonder kleerscheuren doorgekomen en dat leidde de beste periode van ons in de wedstrijd in, 20 minuten waar wij echt goed voetbalden. Na in de 15e minuut onze 1e kans te krijgen via Nawid werd er in de 22e minuut gescoord door B.B. na goed voorbereidend werk van Nawid: 1-0.

Na wat mogelijkheden op de 2-0 kregen we een echte spitsengoal om de oren maar onnodig: 1-1 in de 34e minuut. En waar nog zo voor gewaarschuwd was: uit een corner kregen we de 1-2 tegen door het midden, een goal die ook echt voorkomen had kunnen worden. Hierna in de rust met z\’n allen de krachten gebundeld om in de 2e helft voor de overwinning te gaan.

Maar van dat plan was in 47e minuut al veel kracht weg: 1-3 door een verdedigingsfout. Echt heel jammer. Winst uit deze situatie was toch dat het team bleef strijden voor een goed resultaat. In de 55e minuut komt Melvin voor Dylan in het veld. Vlak daarna krijgen wij een penalty mee en iedereen krijgt weer hoop: de aansluiting en dan erop en erover! Helaas mist B.B. de penalty, echt heel erg jammer. Er volgt in de laatste 10 minuten nog een gele kaart voor Melvin en in de 90e minuut de zo gewenste aansluitingstreffer: 2-3 door Harmen. Maar hierna is het ook direct einde wedstrijd.

Zonde mannen maar op naar de wedstrijd tegen Sliedrecht zaterdag 4 november – 14.30uur. Die broodnodige punten gaan we zeker halen hoor. (RM)