• U bent ingelogd als:

Verlies voor Valleivogels in tweede oefenduel tegen VV Sliedrecht

Geplaatst in Clubnieuws, Wedstrijdverslagen

Als afsluiting van de Open Dag Valleivogels werd op sportpark De Bree-West het oefenduel tegen VV Sliedrecht gespeeld. De bezoekers bleken te sterk voor de rood-witten. Dennis Verhoef (2 x) en Sjoerd van der Waal zorgden voor de treffers van de gasten. In de tweede helft kon Romin Ahmadi wat terug doen: 1-3.

Al in de eerste minuut moest het scorebord bijgewerkt worden. Valleivogels gooide de buitenspelval open, maar Dennis Verhoef ging daar slim mee om en oog in oog met doelman Matthijs de Koning maakte hij geen fout: 0-1. Amper van de schrik bekomen lag na vier minuten de tweede treffer al achter De Koning. Wederom was het Dennis Verhoef die de marge op twee doelpunten zette: 0-2.

In het eerste bedrijf was de ploeg van hoofdtrainer Dennis van der Steen, ex-trainer van Valleivogels, heer en meester in Scherpenzeel. In de 12e minuut kreeg Roy van ’t Hoog een goede kans, maar deze keer kon sluitpost Matthijs de Koning redding brengen. De 0-3 zat in de lucht en na 24 minuten voetballen kreeg Danny van Laarhoven een mooie kans, maar hij kon deze niet tot doelpunt verzilveren. Het doelpunt kwam er in de 29e minuut wel. Dennis Verhoef zorgde voor de pass en Sjoerd van der Waal maakte alleen voor De Koning geen fout: 0-3.

Beide elftallen kwamen gewijzigd uit de kleedkamer voor de tweede helft. Het team van Rob van den Broek liet een ander gezicht zien en dat resulteerde in de 47e minuut in een doelpunt. Romin Ahmadi was de laatste die de bal in een mêlee van spelers aanraakte: 1-3.

Verder gebeurde er niet veel meer en na 90 minuten vond scheidsrechter de heer D. Vriesenga het genoeg en floot voor de laatste keer deze middag.

Dinsdag 28 augustus speelt het vlaggenschip van Valleivogels zijn derde oefenwedstrijd. Op sportpark de Bree-West is SDV Barneveld dan de tegenstander. De aanvang van deze wedstrijd is om 20.00 uur. Zaterdag 1 september 2018 start poulefase van de districtsbeker. Tegenstander is dan SVL uit Langbroek. De aanvang van deze thuiswedstrijd is om 14.30 uur.