• U bent ingelogd als:

Veel goals bij EDO VIOD

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Voor vandaag stond de return op het programma, ofwel, de kans om revanche te nemen voor het moeizaam behaalde punt in de heenwedstrijd. Na 5 minuten was het in Tienhoven 1-0 en hebben we 80 minuten moeten knokken voor een gelijkspel.
Na het delen van de punten met ODIN, en het verlies vorige week tegen DVSU was het hopelijk weer eens een winnend potje wat er vandaag gespeeld zou worden. EDO2 nam het voortouw, in de return tegen VIOD2 revancheerden zij zich voor het gelijkspel in de heenwedstrijd en bepaalden zij na 2×45 minuten de stand op 6-0, een meer dan puike prestatie!.
Om iets over half 3 floot de leidsman de wedstrijd op gang, en na ruim 4 minuten was de gelegenheidsdoelman van VIOD al 2 keer gepasseerd. Uiteraard een prima start, maar met nog 85 minuten te gaan is er natuurlijk nog van alles mogelijk.Geconcentreerd blijven was dus het devies.
Dit resulteerde dan ook in een 3de doelpunt, die er vanuit de hoek van de dug-out meer dan spectaculair uitzag. Stefan die het overzicht behield, en Michiel die op het juiste manier in de lucht “hing” en op die manier zijn 2de van de middag in het doel kopte.
De peptalk van Don Leo was eigenlijk niet nodig, iedereen wist dat hier vandaag maar 1 team de dienst zou gaan uitmaken, en dat was EDO. Jack de Hoogt en zijn mannen hebben gedaan wat ze konden, maar zoals veel teams op dit moment in de competitie had ook hij personele problemen, en moesten er spelers op de bank zitten die al een wedstrijd hadden gespeeld. Zijn keeper is normaal veldspeler, maar deze offerde zich voor zijn team op, en pakte ook best nog wat balen.
Ook in de tweede helft ging EDO door met waar het voor de rust mee was gestopt, aanvallen. Roy pakte zijn goaltje ook mee, en na een minuut of 25 ging de publiekswissel naar Charles. 37 jaar, een stofzuiger op het middenveld, en uiteraard een rots in de branding. Zorgde met een droge knal voor de 2-0 en ging daarna weer voorop in de strijd, en zorgde daardoor dat iedereen scherp bleef, en bleef voetballen.
Had ik het eerder over spelers bij VIOD die al een wedstrijd gespeeld hadden, ook EDO had een wissel op de bank die bij het 2de al had gespeeld, maar inviel alsof hij net lekker had geslapen en uitgerust aan het duel begon. Had hij zich ingehouden bij 2? Nee hoor, niet voor niets werd hij daar man of the match. Ruben viel in, maakte zijn 1ste goal in EDO1 en bepaalde daarmee de stand op 5-1, want ook VIOD had gescoord, de eretreffer.
We bedanken de trouwe supporters die zijnkomen kijken, en Klusbedrijf den Uyl voor het sponsoren van de wedstrijdbal.
Volgende week zijn we vrij, gaan we Pasen vieren, en kijken we uit naar het treffen met Vianen de week erop. Tot dan!