• U bent ingelogd als:

Valleivogels en VSCO ’61 vermaken het publiek niet

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Op deze koude zaterdag moesten Valleivogels en VSCO ’61 het publiek gaan vermaken, maar van de vertoonde kunsten konden de aanhang van beide partijen niet warm worden. Op sportpark De Bree-West werd het een bloedeloze 0-0.

Oefenmeester Rob van den Broek kon in deze wedstrijd niet beschikken over de geblesseerde aanvoerder Rémon Liefting. Jos van Leeuwen was weer hersteld en kon in de basiself starten.
Aan de kan van de bezoekers kon hoofdtrainer Bulent Akar niet beschikken over Rinse van der Velde en Thomas van de Kolk. Hierdoor startte Henk Elskamp in de voorste linie.

Vier minuten na het beginsignaal van scheidsrechter de heer R.J. Nijenhuis kon de eerste kans genoteerd worden. Valleivogels-goallie Sven Hardeman beoordeelde de voorzet van Luca Veldhoen niet goed en hierdoor kreeg Bart Schoonhoven de kans om te scoren. Zijn kopbal verdween tot opluchting van Hardeman naast het doel. Ook de tweede mogelijkheid was voor de gasten uit Oosterwolde. Bij de eerste paal moest Sven Hardeman en Patrick van de Berkt in actie komen na de vrije trap van Rick Sleurink.

De eerste gele kaart van de wedstrijd was voor Ronnie van Essen van Valleivogels. De vrije trap die daarop volgde werd door Dominique van de Grift op doel geschoten. Sven Hardeman stond zijn mannetje en hield met een goede redding zijn doel schoon.

De thuisploeg kreeg pas na 23 minuten de eerste kans. Friso Drewes bracht de bal bij Jos van Leeuwen. Alleen voor sluitpost Arjan ten Klooster faalde hij en met een mooie safe hield nu Ten Klooster zijn doel schoon. Voor het rustsignaal kreeg VSCO ’61 nog drie kleine mogelijkheden, maar Jan van ’t Oever, Dominique van de Grift en Henk Elskamp hadden hun vizier niet op scherp staan of Hardeman was een sta-in-de-weg. Bij Valleivogels zag Stefan van den Brink aan de andere kant zijn schot geblokt worden.

De eerste helft was qua voetbal al niet om over naar huis te schrijven, maar de tweede helft overtrof dat allemaal. We kunnen met recht spreken van een foutenfestival aan beide kanten. Het inleveren van de bal bij de tegenstander was veelvuldig aan de orde, maar degene die de bal dan ontving, kon er ook niets goeds mee doen en gaf de bal dan maar weer terug. De behendige voetballer Luca Veldhoen kreeg twee kleine kansen, maar dat mocht geen naam hebben. Beide trainers probeerden het tij nog te keren, maar de wissels brachten nu het gewenste resultaat. Negen minuten voor het eindsignaal kreeg Valleivogels toch nog een beste kans op de openingstreffer. Robert van den Broek zette de punt van zijn schoen tegen de bal, maar keeper Ten Klooster kon met de voet redding brengen.

Het duel verdiende ook geen winnaar en eindigde in een doelpuntloze remise.

Zaterdag 9 februari 2019 mag Valleivogels aantreden in de uitwedstrijd tegen VVOP. De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark De Roeleneng en begint om 14.30 uur. Scheidsrechter is de heer G.W.R. Poffers.

Geef een reactie