• U bent ingelogd als:

V.V. De Meern Zaterdag Vrouwen 1 (3e klasse) zoekt een nieuwe trainer/coach

Geplaatst in Clubnieuws

V.V. De Meern is één van de grootste voetbal verenigingen van Nederland met een sterk groeiende meiden/vrouwen afdeling. Op dit moment zijn er 3 vrouwen teams en 19 meisjes teams. De ambitie is er om in de toekomst zoveel mogelijk talent uit de jeugd te laten doorstromen om zo een structureel stabiele vrouwen afdeling te creëren.

Wij zaterdag vrouwen 1 zijn opzoek naar een nieuwe trainer/coach, vanwege persoonlijke omstandigheden kan onze huidige trainer zijn functie niet meer voortzetten.
Wij zijn een leuk, enthousiast, gemêleerde groep (jong en oud). Trainingen vinden momenteel plaats op de woensdag- en vrijdagavond 20:30u-22:00u.

Wij zoeken een trainer/coach met goede communicatieve vaardigheden en een enthousiaste houding. In het bezit zijn van een trainersdiploma is geen must maar wel een pré. Daarnaast is ervaring binnen het vrouwen/meidenvoetbal gewenst.

Wil jij deze uitdaging aangaan of meer informatie? Dan kan je contact opnemen via het volgende mailadres: vvdemeernvrouwen@outlook.com

Geef een reactie