• U bent ingelogd als:

Uitstekend Woudenberg doet zichzelf tekort tegen DFS

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Een mooie middag vanmiddag in de Betuwe, waarin titelkandidaat DFS het heel moeilijk heeft tegen de Woudenbergse mannen: de 2-2 eindstand doet geen recht aan de kansen voor ons om 3 punten mee over de Lek te nemen.

Een goed georganiseerd Woudenberg geeft in de eerste helft niks weg en is op de counter zeer gevaarlijk. Na 8 minuten scoort Kevin op een uiitrap van Daan Schennink met een mooie boogbal beheerst de 0-1. Achterin staan Steffan, Jeffrey, David en Dirk hun mannetje en voorin komen we telkens weer gevaarlijk tegenover de goed keepende doelman van DFS te staan. Kansen voor Joey Hendriks en Mark de Graaf eindigen niet in een verdiende tweede goal.

Na rust zet DFS aan, maar opnieuw zijn de Woudenbergse counters gevaarlijk en de 0-2 blijft in de lucht hangen. Oud NEC-er Rutger Worm weet echter de 1-1 binnen te prikken na een misser in de geel-zwarte defensie. Uit een prachtaanval scoort Jelmer Hoekstra op aangeven van Kevin de 1-2. Onze captain krijgt ook de kans op 1-3 maar zijn afronden is te slap. Na een tweede gele kaart voor een DFS verdediger lijkt de race gelopen, maar aan de andere kant wordt de 2-2 binnengekopt. Wij krijgen heel veel ruimte en daardoor kansen van o.a. Mark de Graaf en Kevin Bakker, maar de bal wil er niet meer in. In de 6e minuut van de blessuretijd loopt Steffan nog tegen een ongelukkige rode kaart aan, wat de 2-2 nog iets zuurder maakt. Knap gespeeld, 2 punten te weinig en goede moed voor de laatste 4 wedstrijden!