• U bent ingelogd als:

Uitreiking Gouden en Zilveren schoen bij Benschop

Geplaatst in Clubnieuws

Zoals al jaren gebruikelijk is in Benschop vindt aan het eind van het seizoen als afsluiting de uitreiking van de gouden en zilveren schoen plaats en wordt er afscheid genomen van de spelers die stoppen of elders gaan voetballen.
Als eerste nam Stef de Vlieger het woord en bedankte de vertrekkende trainer Ronald de Kruijf voor de drie jaar, waarin hij het tweede onder zijn hoede had genomen. Ook Stef de Vlieger stopt, na jarenlang leider geweest te zijn van het tweede en ook hij werd bedankt voor de niet gemakkelijkste taak binnen de vereniging. Daan de Bruin was de grote man bij het tweede afgelopen seizoen. Hij kreeg zowel de gouden (meest waardevolle speler) als de zilveren schoen ( de meeste doelpunten) uitgereikt door de scheidende trainer. De prijs voor het talent van het jaar was Kevin Pardoel.
Bij het eerste was het trainer Frenk van der Kleij, die de uitreiking deed. Afscheid nemen van de vertrekkende spelers had niet zoveel zin. Alleen routinier Andy van Vliet was aanwezig en werd bedankt voor zijn bijdrage in de afgelopen drie seizoenen. De gouden schoen was ook dit jaar voor aanvoerder Martijn de With. Niels de Jong, die ondanks zijn vervelende blessure de laatste maanden nauwelijk kon voetballen, kreeg de zilveren schoen, maar kon helaas niet aanwezig zijn. De prijs voor het aanstormende talent was voor Jurgen Ruitenbeek. Ondanks het teleurstellende seizoen kunnen we terug kijken op een gezellige avond in ons Dorpscafe “t Plein.