• U bent ingelogd als:

Twin games met FC Utrecht en een selectie van de Voetbal Talenten School

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Woensdag 21 september verzamelden zo’n 20 geselecteerde jongens van de Voetbal Talenten School zich op Sportpark Zoudenbalch voor een paar oefenpartijen tegen FC Utrecht o11.

Twee VTS teams versus twee FC Utrecht o11 teams. Onder leiding van Sander Keller. In de kleedkamer werd een korte duidelijke uitleg gegeven door Rick Kruys omdat we gingen spelen volgens de twingames. Dus met 8×8 , geen scheidsrechters en minimale coaching. Coaches/trainers voor de VTS waren vandaag Gert & Dylan, Remco & Nick en Rob was er natuurlijk ook. Maar wat was het een felle strijd op het veld en wat zijn wij van de staff supertrots op onze boys. De strijd, de doelpunten en spelers gingen behoorlijk gelijk op en dat terwijl onze boys alleen op zondag samen trainen en allemaal bij hun eigen club in een eigen team spelen. In tegenstelling tot de jongens van FCU die altijd samen trainen en spelen maar echt flink aan de bak moesten. ┬áRuim een uur lang genoten van heerlijke potjes voetbal waarbij we eerlijkheidshalve het laatste potje wat tekort kwamen.

Sander Keller en FC Utrecht bedankt namens de staff, spelers en ouders van de VTS voor jullie medewerking en enthousiasme en graag tot een volgende keer.
De VTS staff bedankt onze eigen spelers en ouders voor hun komst en tot zondag.