• U bent ingelogd als:

Tricht – Delta Sports = 0 – 1

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Tricht had de laatste 2 wedstrijden gewonnen en staat verrassend aan kop in de 3 de periode, gelijk met Delta Sports. Het was bekend, dat Tricht 3 spitsen moest missen door rode kaarten. Bij Delta Sports zelf moest op links geimproviseerd worden door het ontbreken van 2 linksbuitenspelers, die studieverplichtingen hadden. Zoals te verwachten speelde Tricht zwaar verdedigend. Tegen Delta Sports wil men niet winnen, maar probeert men zo min mogelijk te verliezen. t is vechten tegen Goliath.

In de 23 ste min. legde Lennard van de Brink de bal vanaf de zijlijn op de lat. Lennard v d Brink speelde Dave Pieterse aan, maar keeper Rian Drost kon de bal tot corner werken, wat men een sisser afliep. Tricht had een heel cordon hun doel aangelegd. Thymen Doeleman knalde vanaf 30m rakelings naast. In de 36 min. kwam Rick Houthuizen mee naar voren, maar keeper Drost dook op de bal. In de theepauze gaf trainer Kevin Reinhard aan, dat het niet zo lekker liep, Kom op wat meer inzet, pit in de strijd, want Tricht geeft zich maar niet zo gewonnen.

In de 2 de helft ging Delta Sports wat ontspannender spelen. Niets moest, als er maar niet verloren wordt. Dyon Siebelink kreeg bij de 2 de paal de bal, maar schoot over. In de 65 ste min. maakte Domenique Pellegom een crosspass van Lennard v d Brink af door tegengesteld bij de verste paal onbereikbaar voor keeper Drost 0-1 te maken. Lennart Dubbeldam kwam 2 x oog in oog meet de Trichter goalie te staan, maar die had alle geluk van de wereld. Tricht ging over tot de aanval. Hun nr 14 had een pracht kopbal, maar de safew van keeper Matthijs Mocking deed het Trichter geweld verstommen.

Tricht kreeg op 25 m. een vrije trap, die krulde om de muur, maar gestrekt kon – Matthijs Mocking zijn doel schoon houden. Voor Domenique kwam Justin van de Brom binnen de lijnen. Samen met Dave, Lennart en Berend Bram bezorgden zij de Trichter verdediging overuren. Scheidsrechter IJpelaar liet bijna 10 min. doorspelen, maar Delta Sports had weer een zakelijke overwinning geboekt.  Delta Sports is nu koploper in de 3 de periode, maar wat koop je daar voor; – We gaan voor plek: 1. 

Na afloop werd gekeken naar de nrs 2 t/m4. GJS speelde gelijk tegen CDW 2-2; Roda Boys ook gelijk tegen Wilhelmina 3-3 en Nivo Sparta zette Heukelum won met 5-0. Delta Sports loopt dus weer uit.

Delta   20-49,

GJS     20-36

Roda Boys  19-35

Nivo Sparta  20-34 

Zaterdag 1 april om 15.00 uur thuis tegen Hardinxveld