• U bent ingelogd als:

Tricht 1 – SVL1

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

SVL speelde uit tegen Tricht en won verdiend met 4-2. Tricht had niet veel in te brengen want SVL speelde bij tijden een goede wedstrijd en gaf weinig kansen weg. Tricht werd alleen gevaarlijk bij snelle uitvallen en dat gebeurde ook in de tweede helft tweemaal. Het was een harde wedstrijd maar wel sportief.

 

Al in de 6e minuut ging Robin Jansen al onderuit hij kreeg een hard ingeschoten bal in zijn gezicht, maar kon wel weer verder spelen. Daarna kwam er een goede kans voor Selcuk Albayrak maar deze werd goed door de keeper van Tricht onderschep. In de 14e minuut kreeg SVL een vrije trap te nemen recht voor het doel van Tricht het schot ging via een speler corner. De 18e minuut was het Selcuk Albayrak die uit een voorzet net voorlangs het doel schoot van Tricht. Bastin Hofman maakte uit een corner genomen door Aziz Salama in de 20e minuut beheerst 1-0 voor SVL. Verder gebeurde in de eerste helft weinig behalve dat Anis el Makrini tegen een gele kaart aanliep.

 

Met de stand 1-0 voor SVL werd er gerust, na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld weer in. Uit een voorzet in 47e minuut van rechts schoot Bastin Hofman SVL naar een 2-0 voorsprong. De 53e minuut was het uit een snelle aanval van Tricht dat Geert Willem Merkens door een hard ingeschoten bal het nakijken had en was het ineens 1-2. Maar dat was nog niet alles want inde 61e minuut kwam Tricht langszij door een hard ingeschoten bal was het 2-2. In de 70e werd Martijn Verkerk gewisseld voor Willem Baaij. Dit bleek een goede wissel want in de 75e minuut gaf Aziz Salama de bal voor en Willem Baaij schoot onhoudbaar hard in en was het 3-2 voor SVL. Het werd zelfs in de 85e minuut 4-2 door Selcuk Albayrak die goed doorliep en de keeper van Tricht geen kans gaf. De 86 minuut werd Anis el Makrini gewisseld voor Erik Eckeveld, en in de 87e minuut werd Aziz Salama gewisseld voor Mitchel de Vaal. De stand in de beker is als volgt SVL gespeeld 2 wedstrijden 6 punten, Vriendenschaar 2 gespeeld 3 punten, CDW en Tricht 2 gespeeld en ieder 1 punt.

 

Opstelling SVL: Geert Willem Merkens, Bastin Hofman, Rik van Leeuwen, Anis el Makrini (Erik Eckeveld), Walter Cremers, Alex van Eem, Robin Jansen, Danny Kuijer, Martijn verkerk (Willem Baaij), Selcuk Albayrak, Aziz Salama (Mitchel de Vaal).

Aankomende zaterdag speel SVL zijn derde bekerwedstrijd om 14.30 thuis tegen CDW.