• U bent ingelogd als:

Transfer Armenteros op losse schroeven

Geplaatst in FC Utrecht nieuws

Bron: 030.nl/Vak P

Het zijn spannende tijden voor de trouwe volgers op Vak P. Het ene transferbericht is nog niet bekend, of er is al weer een nieuwe ontwikkeling te melden. Het laatste nieuws betreft de mogelijke aankoop van Samuel Armenteros van Benevento Calcio naar FC Utrecht. Mogelijk gaat de FIFA (de internationale voetbalbond)_ deze transfer blokkeren omdat Armenterios  op 21 augustus van het vorig jaar meegespeeld heeft in Jong Heracles tegen Jong Heerenveen. Dat betekent dat hij dit seizoen formeel al voor twee clubs is uitgekomen en een derde mag dus niet.

 

Wat wel zeker is betreft de overgang van Yassin Ayoub naar Feyenoord, de Marokkaanse middenvelder heeft een overeenkomst bereikt met de Rotterdamse club en gaat vanaf het nieuwe seizoen in De Kuip spelen. Een geduchte aderlating voor FC Utrecht dat zich intussen al breed op de spelersmarkt begeeft om dit verlies te compenseren. Geruchten zijn er ook volop rond doelman David Jansen voor wie tal van clubs geinteresseerd zouden zijn, dat is dus ook afwachten geblazen.

 

Dan is er nog het geval-Labyad die volgens ingewijden op het punt stat een contract bij Ajax te tekenen. Maar grootaandeelhouder Frans van Seumeren heeft afgelopen maandag op de traditionele Nieuwjaarsbijeenkomst verklaard ‘dat zijn onderbuikgevoelens zeggen dat Labyad nog niet naar Ajax gaat’. De vraag is of deze intuitie  van Frans klopt, maar mogelijk weten we over een paar dagen meer. Met de duels tegen AZ, Feyenoord en Ajax voor de boeg is enige zekerheid wel geboden. Wij op Vak P gaan er in ieder geval eens goed voor zitten, drie topduels binnen een week.