• U bent ingelogd als:

Trainer en Achterveld verlengen

Geplaatst in Clubnieuws

Janco Heimgartner is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van SV Achterveld. Dat maakte voorzitter Sander Tolboom afgelopen zaterdag bekend op de nieuwjaarsreceptie van de zondag vierdeklasser.

Heimgartner is dit seizoen begonnen bij de mannenselectie van SV Achterveld. Na een valse start in de eerste competitiewedstrijd, presteerde het eerste elftal onder zijn leiding uitstekend in de eerste seizoenshelft. Achterveld staat halverwege op een verdienstelijke tweede plaats.

“Niet alleen de resultaten zijn uitstekend, ook de samenwerking met de spelersgroep is zeer goed. Janco is eerlijk en duidelijk naar zijn spelers en weet hen te motiveren. We zijn daarom verheugd dat we de samenwerking met een jaar verlengd hebben”, aldus voorzitter Sander Tolboom. Ook Janco zelf is het eerste halve seizoen goed bevallen. “Ik zie veel potentie. Daarnaast is het gewoon een heel leuke groep om mee te werken. Dit smaakt naar meer”.

Janco heeft voor het lopende seizoen de opdracht gekregen het prestatievoetbal bij SV Achterveld naar een hoger plan te brengen. Het bestuur en technische commissie zijn zeer tevreden over de voortgang en werkwijze van Janco, en hebben hem daarom gevraagd dit traject ook komend seizoen te willen voortzetten.