• U bent ingelogd als:

TOV uit Baarn kampioen !

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

De schaal is binnen, TOV 1 greep op 22 april 2017 de titel in de derde klasse B van de afdeling Oost. Voor naar schatting tussen de 500 en 1000 toeschouwers werd Terschuurse Boys met 3-0 verslagen.

De gasten openden sterk maar vonden natuurlijk de onverzettelijke keeper Joffrey de Beer op hun weg. Halverwege de eerste helft schudde TOV de kampioenskoorts wat van zich af en begon beter te voetballen. Tim Suik opende de score voor rust met een fraai diagonaal schot, na de pauze stiftte Erik Kool op kunstige wijze raak en maakte Suik zijn tweede treffer van de dag.

Zo werd het kampioenschap, dat een dag eerder al een feit was door de puntmindering van Batavia, opgefleurd met een mooie overwinning. Erevoorzitter Leo van Gelder reikte de kampioensschaal uit aan aanvoerder Pascal van Drie en een afgevaardigde van de KNVB hing alle selectiespelers en begeleiders een medaille om de hals. Ook had hij een officiële kampioensoorkonde bij zich. Toen was er champagne, vreugdedansen en allemaal blije gezichten.

De kampioenen trokken op de platte kar van Hendrik Jan Dorrestijn van sponsor Eemwood door Baarn om daarna in en rond de kantine het feest voort te zetten. Live muziek en een grote barbecue- met onder meer 300 door Coop gesponsorde speklappen- verhoogden de kampioensstemming. De komende drie wedstrijden kan trainer Danny Wiersma met zijn kampioensploeg vast gaan oefenen voor de rentree in de tweede klasse komend seizoen.

De volgende spelers hebben dit seizoen bijgedragen aan deze geweldige prestatie onder leiding van trainer Danny Wiersma, assistent Sander Hendriks, elftalleider Wilbert van der Kolk, verzorger Niek van Klingeren en grensrechter Remko Veltien, en waren er gisteren bij: Joffrey de Beer, Rick van Kooten, Bram Dorrestijn, Rick Frantzen, Pascal van Drie, Guy Metting van Rijn, Joey Zieltjens, Tim van Dinther, Rico van der Veen, Dave Dragt, Jeroen Hoogendoorn, Sander Lambrechts, Rutger van der Molen, Erik Kool, Tim Suik, Johannes Veltmeijer, Ferhat Ozturk en Melle van Melle.

Mannen, van harte gefeliciteerd, TOV is trots op jullie!