• U bent ingelogd als:

TopSchutter 2014/2015 Stef Hoogveldt van OSV NiTa.

Geplaatst in Ranglijsten

 

Op de foto krijgt Stef Hoogveldt van Rob Zomer/Rondom Voetbal de Zilveren Dom uitgereikt met geheel links zijn teammanager Theo Sligtenhorst en geheel rechts zijn trainer Leon Nieuwhoff.

Stef Hoogveldt van OSV NiTa scoorde het afgelopen voetbaljaar er op los in de vierde klasse. Hij scoorde bijna 2 goals gemiddeld per wedstrijd en kwam uiteindelijk uit op een totaalscore van 45 doelpunten.
Of de TopSchutter ook op een hoger niveau een echte doelpuntenmaker zal zijn kunnen we volgend seizoen meemaken. Zijn scoringsdrift bleef namelijk niet onopgemerkt waardoor hij volgend seizoen uitkomt in de hoofdklasse bij Sportlust’46 uit Woerden. Stef Hoogveldt hield in de eindrangschikking Gohkan Yassar van VV de Meern (nummer 3) en Salem El Yousfi van APWC (nummer 2) voor zich.

Klik hier voor het Topschutter klassement

Extra:
Rondom Voetbal is ook benieuwd wie de meeste goals van alle voetballende teams in de regio Utrecht en Amersfoort heeft gescoord. Het maakt niet uit welk elftal, of meisjes/dames of junioren/senioren. Wie heeft er bijvoorbeeld meer doelpunten gescoord als Nathalie Werkhoven van MSV ’19 uit de MC1 ? zij scoorde namelijk dit seizoen maar liefst 68 keer.