• U bent ingelogd als:

Toppers

TOPTEAM SEIZOEN 2014/2015 : MAGREB  ’90

Foto: Aanvoerder Hamza Mahdad (3e van links) ontvangt van Rob Zomer/Rondom Voetbal de Gouden Dom. Geheel links het grote talent Jaouad Bellahsan en naast hem de assistent trainer (Frans Schuitemaker is op vakantie). Geheel rechts zien we topscoorder Nourdin Boukhari met naast hem voorzitter Najim El Houati.

Magreb ’90 naar de Topklasse. De ploeg, met trainer Frans Schuitemaker aan het roer, komt volgend seizoen uit op het hoogste amateurniveau van Nederland. Het hele seizoen stond VV de Meern op de eerste plaats in het TopTeam overzicht. Door de twee laatste wedstrijden te verliezen werden de Merenezen op de valreep ingehaald door Magreb ’90.  VV de Meern werd dus 2e en SVL uit Langbroek bezet de 3e plek.

eindklassement TopTeams 2014-2015

 

TOPSCHUTTER 2014/2015: STEF HOOGVELDT

Op de foto krijgt Stef Hoogveldt van Rob Zomer/Rondom Voetbal de Zilveren Dom uitgereikt met geheel links zijn teammanager Theo Sligtenhorst en geheel rechts zijn trainer Leon Nieuwhoff.

Stef Hoogveldt van OSV NiTa scoorde het afgelopen voetbaljaar er op los in de vierde klasse. Hij scoorde bijna 2 goals gemiddeld per wedstrijd en kwam uiteindelijk uit op een totaalscore van 45 doelpunten.  Of de TopSchutter ook op een hoger niveau een echte doelpuntenmaker zal zijn kunnen we volgend seizoen meemaken. Zijn scoringsdrift bleef namelijk niet onopgemerkt waardoor hij volgend seizoen uitkomt in de hoofdklasse bij Sportlust’46 uit Woerden. Stef Hoogveldt hield in de eindrangschikking Gohkan Yassar van VV de Meern (nummer 3) en Salem El Yousfi van APWC (nummer 2) voor zich.

Klik hier voor het Topschutter klassement

 

TOPTEAM MEESTE GOALS VOOR: OSV NiTa

Rob Zomer van Rondom Voetbal overhandigd de Zilveren Dom aan aanvoerder Jorrit Verkerk van OSV NiTa

De Zilveren Dom gaat dit seizoen naar OSV NiTa. De dorpsclub uit Nieuwe ter Aa wist in het afgelopen voetbaljaar maar liefst 125 keer het net te vinden. De doelpuntenmachine van trainer Leon Nieuwhof en teammanager Theo van Sligtenhorst scoorde maar liefst 4,5x gemiddeld per wedstrijd. Uitkomend in West II in de vierde klasse C van het zaterdagvoetbal eindigde OSV NiTa in de eindrangschikking daarmee op een derde plek, ondanks al die doelpunten. Gelukkig werd het seizoen op zaterdag 23 mei alsnog bekroond door na een beslissingswedstrijd tegen Lopik te promoveren naar de derde klasse. Stef Hoogveldt was de topscoorder met maar liefst 45 goals. Maar ook Roy Langenaar met 22 goals en Jorrit Verkerk met 14 goals en Job van Rijn met 11 goals waren afgelopen seizoen bijzonder productief. Op de tweede plaats eindigde APWC uit Amersfoort met 96 goals en als derde eindigde OSM’75 uit Maarssenbroek met 93 goals.

eindklassement meeste goals voor 2014-2015

TOPTEAM MINSTE GOALS TEGEN: SV VALLEIVOGELS

 

Foto: TopTeam minste goals tegen, Valleivogels uit Scherpenzeel.

De competitie is ten einde. SV Valleivogels keert terug naar de 2e klasse.  De sleutel van het succes lag waarschijnlijk in de ijzersterke verdediging van de ploeg uit Scherpenzeel. In 26 duels, in de 3e klasse D van het zaterdagvoetbal, moest de ploeg van trainer Dennis van der Steen slechts 16 maal de bal uit het mandje halen. Dennis van der Steen: ,, Door vooral vooruit te verdedigen kwamen we achterin niet veel in de problemen. We konden onze tegenstanders al snel onder druk zetten waardoor we op eigen helft niet echt moesten verdedigen”.

eindklassement Minste goals tegen 2014-2015

SEIZOEN 2013/2014

De Gouden Dom van het vorig seizoen ging naar FC Breukelen. Van alle clubs in de regio Utrecht en Amersfoort behaalde zij de beste prestatie, in dehielden zij Hercules en Magreb ’90 net achter zich ranglijst .  Technische staf van FC Breukelen in 2013/2014 De Zilveren Dommen gaan naar vv de Meern (zondag) die de beste verdediging het afgelopen seizoen had (minste tegengoals) en Faja Lobi won een Zilveren Dom vanwege de meest gescoorde goals.

Team met de meest gescoorde goals van het vorig seizoen Faja Lobi/KDS met 126 goals.

De Zilveren Dom voor de minste tegengoals van het vorig seizoen ging naar vv de Meern (zondag) die de beste verdediging het afgelopen seizoen had.

TopSchutter 2013/2014 Carinho Ricardo (rechts) de Marinha met 48 goals

TopSchutter 2013/2014

Goaltjesdief Carinho Ricardo de Miranda van Faja Lobi/KDS wist in het afgelopen seizoen het net 53 maal te vinden; 48 keer in de competitie en 5 keer in de beker. Het gehele team maakte er 126. De 22 jarige speler begon bij de benjamins van Zwaluwen Utrecht 1911 en speelde in zijn E -en F-periode bij Elinkwijk, om daarna weer terug te keren bij de C-junioren van Zwaluwen Utrecht. Vervolgens kwam Kampong op zijn pad, waar hij tot en met zijn eerste jaar bij de senioren te vinden was. Carinho is nu twee seizoenen te volgen op het sportpark van Faja Lobi/KDS, waar hij in de voetsporen treed van zijn vader die in het verleden ook voor deze club uitkwam. Het begin in de 4e klasse verloopt wat stroefjes bij de club uit Kanaleneiland. Ondanks een schorsing in het begin van de competitie is de topschutter overtuigd dat hij ook dit seizoen het net vaak zal laten trillen, want scoren doet Carinho al zijn hele voetballeven lang. Carinho: “Er zit in deze ploeg meer in het vat van wat we tot nu toe hebben laten zien. We hebben kwaliteit genoeg wat straks in de resultaten zal terugkomen, ik verwacht zelf dat ik dertig goals moet kunnen halen.” Als ik hem vraag met welke spits hij is te vergelijken, komt hij met het volgende vergelijk, Klaas-Jan Huntelaar. Net als Huntelaar zijn mijn sterke punten mijn techniek, balvastheid, schot op doel en neusje voor de goal. Ik ben ook een ‘gierige’ spits net als hij, halve kansen maak ik vaak af.” Carinho, de lange spits met zijn opvallende afrokapsel, heeft nog genoeg ambities. Carinho: “Ik wil wel weten waar mijn plafond ligt, ben nog jong, wil het beste eruit halen en kijken wat bij me past. Stap voor stap wil ik daar keihard aan werken. Dus nu eerst bij Faja Lobi/KDS, waar ik het erg naar mijn zin heb. Hieronder kunt u de klassementen terugvinden

Klik hier voor het eindklassement TopTeam 2013-2014

Klik hier voor het eindklassement meeste goals voor 2013-2014

Klik hier voor het eindklassement minste goals tegen 2013-2014

Berekening De berekening om tot het beste TopTeam gekozen te worden is simpel. Het aantal behaalde punten wordt gedeeld door het aantal gespeelde wedstrijden. Dit cijfer wordt  met een wegingsfactor vermenigvuldigd waardoor het niveau verschil tot uitdrukking komt. Voorbeeld: een 6 in de hoofdklasse levert aan de hand van een wegingsfactor een hogere plaats op dan een 6 in bijvoorbeeld de vierde klasse. WegingscoëfficiëntenTopKlasse -1 Hoofdklasse – 0,95 1e klasse – 0, 875 2e klasse – 0,75 3e klasse – 0,65 4e klasse en lager – 0,60

Vorig seizoen FC De Bilt is de grote winnaar van 2012/2013 geworden. De ploeg verhuisde vorig seizoen van de zondag naar de zaterdag en wist  wist meteen het eerste jaar beslag te leggen op de titel in de 4e klas van het zaterdagvoetbal. Foto: de selectie van FC de Bilt neemt de Gouden Dom in ontvangst Op onderstaande link kunt u het totaaloverzicht terugvinden van het TopTeam Klassement Eindrangschikking 2012/2013 Hieronder een foto terugblik van onze afgelopen Rondom Voetbal Slotfeesten en wedstrijden in de Galgenwaard.