• U bent ingelogd als:

Tom Gesgarz nieuwe hoofdtrainer sv Baarn

Geplaatst in Clubnieuws

Op de valreep van het oude jaar heeft de Technische Commissie een mooie slag geslagen met het binnenhalen van de 32-jarige Tom Gesgarz als nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen.

Tom is als pupil bij SV Baarn begonnen en heeft bij ons gespeeld tot en met de D-pupillen. Daarna vertrok hij als talent naar Elinkwijk. Als A-junior werd hij door NEC gehaald en speelde daar vier jaar. Vervolgens speelde hij twee seizoenen voor IJsselmeervogels, daarna ging hij naar DOVO waar hij meer dan 200 officiële wedstrijden in het eerste speelde. De afgelopen twee seizoenen speelde hij voor VVZ’49 in Soest.

De gesprekken van de Technische Commissie en het Bestuur met Tom zijn zeer soepel verlopen en de partijen waren er dan ook snel uit. Er was meteen een klik: Tom past precies in het profiel dat de Technische Commissie en het Bestuur voor ogen hebben: een jonge trainer met uitstraling, sportieve ambities èn met aandacht voor de jeugdspelers die komend jaar definitief moeten doorbreken in de hoofdmacht. En met zijn ruime ervaring als speler op het hoogste amateurniveau in Nederland zal dat zijn uitstraling naar de jeugd zeker niet missen. Kortom, de vereniging is ervan overtuigd dat hij de juiste man op de juiste plek is, die op het juiste moment bij SV Baarn instapt.

Met ingang van het seizoen 2017-2018 is Tom Gesgarz dus weer terug op het oude nest waar alles ooit voor hem als speler begon. Het is best bijzonder dat op deze manier een oud-lid terugkeert bij SV Baarn. Nu niet als speler, maar als hoofdtrainer van ons eerste op zaterdag. We heten Tom nu alvast van harte welkom “thuis”…!