• U bent ingelogd als:

Beelden OFC – VV de Meern

Geplaatst in Video

OFC heeft in de hoofdklasse A beslag gelegd op de tweede periode. De ploeg uit Oostzaan won zelf met 2-1 van De Meern en zag directe concurrent DHC met 1-1 gelijk spelen bij hekkensluiter Leonidas.

De ploeg uit Oostzaan wist eigenlijk al tijdens de wedstrijd dat de champagne uit de koelkast kon worden gehaald. DHC speelde eerder op de middag al en moest winnen om nog kans te maken. Dit gebeurde niet.

Bron: www.rtvnh.nl

Een klein feestje voor Imdat Ilgüy na het winnen van de periodetitel

De mannen van trainer Imdat Ilgüy lieten er zelf geen twijfel over bestaan en begonnen voortvarend aan de wedstrijd. Na twaalf minuten spelen was het al 1-0 voor OFC. El Yaghmouri scoorde voor de thuisploeg. Niet veel later leek de wedstrijd al beslist. Kuiper liet de 2-0 aantekenen voor de huidige nummer vier uit de stand. Na een klein half uur liet ook De Meern zich zien. Yasar kwam in scoringspositie, maar stuitte op keeper Danny Been van OFC.

Na de rust had OFC pech dat een doelpunt van Hertog, wegens duwen in de muur, werd afgekeurd. Aan de andere kant was het een minuut later wel raak. Yasar bracht de stand na 58 minuten op 2-1. Kort na het doelpunt moesten de bezoekers verder met tien man. Van der Klis kreeg voor de tweede keer geel en kon vertrekken. De Meern probeerde met tien man nog een gelijkspel uit het vuur te slepen. Het kreeg nog enkele kleine kansjes, maar ook OFC was nog gevaarlijk. Gescoord werd er niet meer.