• U bent ingelogd als:

Terecht punt voor FC Deltasports ’95

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Een wedstrijd tussen 2 ploegen uit de middenmoot, zo stond het in het programmaboekje bij Sliedrecht. Dat klopte ook zeker, aan elkaar gewaagd en een over het geheel gezien terechte uitslag, 1-1.

Wij begonnen helaas weer niet scherp, tot 2x toe liep Sliedrecht dwars door onze verdediging heen in de eerste 2 minuten!
Gelukkig zonder schade op te lopen maar we waren gewaarschuwd. Daarna kwam er een gelijk opgaande wedstrijd waarin over en weer wat speldenprikken uitgedeeld werden. Ons 1e echte wapenfeit was een bal op de paal na een vrije trap van Dyon in de 11e minuut. Casper ging 10 minuten later alleen op de keeper af maar helaas pakte deze de bal. De vrije ballen van Dyon bleven zeker gevaarlijk de 1e helft. Het was 0-0 bij de rust en zeker het aanzien waard en Delta speelde goed gecontroleerd en met de juiste instelling.

De 2e helft ging weer gelijk op maar door een kopgoal kwam Sliedrecht op een 1-0 voorsprong. De druk nam toe maar Delta voetbalde zich hier prima uit. Wij kwamen een aantal keren goed door en dat resulteerde in een penalty aangezien Harmen onderuit werd gehaald. BB nam de penalty heel bekwaam: 1-1. Het laatste kwartier volgde en over en weer wat kansen maar het bleef 1-1.

Een prima resultaat en een punt mee naar Houten. Op naar de wedstrijd tegen Bennekom op 18 november. We hopen jullie dan weer in grote getalen te zien om de jongens aan te moedigen. (RM)