• U bent ingelogd als:

Teleurstellend Candia verliest in eerste competitiewedstrijd van Bunnik

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Candia startte de competitie met een uitwedstrijd tegen promovendus Bunnik. In een gelijk opgaande wedstrijd trok Candia met 0-1 aan het kortste eind.
Candia verraste de thuisploeg in de beginfase, maar Raymon van Noort en Vince Goldman misten kansen, waarbij vooral de kans van Vince Goldman onder de noemer niet te missen viel.
Bunnik kwam beter in de wedstrijd en nam een 1-0 voorsprong bij de eerste de beste goede aanval. De linksbuiten kapte Leroy Rocourt gemakkelijk uit en schoot de bal langs doelman Jesse Kok. even later moest een bal van de doellijn worden getrapt door een Candia verdediger. Bunnik was in de tweede fase van de eerste de ploeg met het meeste balbezit.
In de tweede helft waren de rollen omgedraaid, Candia bepaalde, maar kreeg weinig kansen. De enige kans was voor de ingevallen Alec Nieboer, die dicht bij het vijandelijke doel, de kans niet benutte. Na 60 minuten viel Raymon van Noort geblesseerd uit.
Net voor het eindsignaal pakte routinier Haris Bajric twee keer geel, waarbij de tweede kaart onnodig was wegens praten. Kort erna floot de goed fluitende scheidsrechter Bajema voor de laatste keer. Een teleurstellend verlies waar veel Candia spelers niet het niveau haalden dat ze kunnen halen. Vooral het hoge aantal foute passes zal moeten worden verminderd om resultaat te boeken.
Volgende week de eerste thuiswedstrijd tegen Jonathan, dat DEV thuis met 1-0 versloeg.

scoreverloop:
1-0
rust- en eindstand
2x geel: Haris Bajric
Bunnik geen kaarten

Opstelling
Jesse Kok
Peter van Tongeren, Rens Toonen, Haris Bajric, Leroy Rocourt
Luke van Viegen ( Alec Nieboer ) Tijmen Bos, Nick van de Burg
Raymon van Noort ( Lars Kruse ) Vince Goldman ( Sander van Suilichem ) en Daan Achterberg