• U bent ingelogd als:

Technische staf VV Maarssen 1 komend seizoen in dezelfde samenstelling

Geplaatst in

 Foto: Marco van der Meer blijft komend seizoen hoofdtrainer bij VV Maarssen

Terwijl de selectie voor het eerste mannenteam bij VV Maarssen nogal wat veranderingen kent komend seizoen, blijft de volledige staf rondom het eerste elftal ongewijzigd.

 

De technische leiding blijft in handen van Herman Jansen, Etienne Kelders en hoofdcoach Marco van der Meer. Aan hun de taak om de huidige groep tot één geheel te smeden, met de spelers die van buitenaf aansluiten en talenten die doorstromen uit de eigen jeugdopleiding.

 

Daphne Radings blijft verantwoordelijk voor de medische verzorging rondom de selectie en gaat daarmee haar zevende seizoen in.

Ook oud-eerste-elftalspeler (en nu al jaren langs de lijn te bewonderen als assistent-scheidsrechter) Gerard de Paauw, voelt zich nog fit genoeg om er een jaar aan vast te knopen.

Oudgedienden Henk Schimmel en Wim Kentie blijven samen met nieuwkomer Jack Salakory verantwoordelijk voor alle zaken rondom de selectie. Dit seizoen werd voor het eerst de Pupil van de Week weer opgepakt en wordt er ook extra aandacht besteed aan de ontvangst van sponsors in het eigen clubhuis.

De voorbereidingen op het nieuwe seizoen zijn inmiddels al in volle gang. Naast een nieuw voorbereidingstoernooi voor 1e en 2e elftallen zal er binnenkort ook meer bekend worden gemaakt over het trainings- en oefenschema en de definitieve selectie.

Het tweede selectieteam heeft op dit moment de volledige focus op de huidige competitie, omdat VV Maarssen 2 nog volop verwikkeld is in de titelstrijd met De Meern en Eminent Boys. Ook hier wordt achter de schermen gewerkt aan de samenstelling van de staf. Hierover later meer.