• U bent ingelogd als:

T Vliegdorp door zege geen hekkensluiter meer

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Klinkende 3-1 overwinning voor team van Van Odijk

Na acht wedstrijden op de laatste plaats te hebben gebivakkeerd heeft Vliegdorp door een 3-1 zege op Eemnes die club gepasseerd en de rode lantaarn aan de Noord-Hollanders overgedragen.

De ploeg van coach Femke van Odijk had daar maar één helft goed voetbal voor nodig. De geelzwarten domineerden in die periode en kwamen al snel door Fouad el Atiaoui op een 1-0 voorsprong. Eemnes kreeg maar één mogelijkheid, maar die betekende wel de gelijkmaker. Als snel stelden de Soesterbergers orde op zaken via treffers van Nahib Hamibi en Ibrahim Bouzia, zodat het met een 3-1 voorsprong mocht gaan rusten.

Na de onderbreking was de wedstrijd gespeeld. ,, Ons voetbal werd slechter, maar we zijn niet meer in gevaar geweest’’, concludeerde Van Odijk, die zeer tevreden was over het optreden van haar pupillen. ,, Ik had mijn jongens vorige week al gezegd dat we nu pas begonnen zijn. We zijn de strijd om de tweede periode goed begonnen, maar we moeten natuurlijk geen gekke dingen gaan roepen. Feit is wel dat we nu krijgen wat we steeds afdwongen en dat is een lekker gevoel.’’