• U bent ingelogd als:

SVM wisselvallig

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

SVM laat onnodig punten liggen

In de streekderby tegen het Soester SEC  startte SVM veel belovend. Op de moeilijk bespeelbare grasmat zocht de Maartensdijkse trots de oplossing teveel in combinatie spel en te weinig de.SEC loerde met  sterk verdedigend spel op de snelle counter.Het SVM middenveld zocht te vaak de voetballende oplossing. SEC zette daar ala Cambuur veel agressie en mannelijk voetbal tegen over. De eerste kansen waren voor SVM, maar het geelblauwe vizier stond niet op scherp.De  eerste helft werd een  strijd tussen twee hard werkende ploegen. Na een  kleine 20 minuten spelen strafte SEC onzeker optreden van de SVM verdediging af 1-0.Een beter spelend SVM kwam onnodig op achterstand.

In de tweede helft een agressiever SVM dat SEC goed terug drong.Sjoed Burgers verraste met een knappe solo actie de SEC verdediging een scoorde beheerst de gelijkmaker. SEC  moest zich beperken tot verdedigen met af en toe een gevaarlijke counter.Het wachten was duidelijk op de voorsprong van SVM,maar een fout in de SVM verdediging werd eenvoudig afgestraft door SEC.2-1.

SVM probeerde het welmaar miste overtuiging .SVM speelde te wisselvallig en ha d pech dat de scheidsrechter geen penalty gaf!

De selectie met veel talentvolle voetballers had een gelijkspel zeker verdiend!

Programma:  SVM 1  speelt thuis tegen het goed draaiende Odysseus om 14.30 uur.

SVM 2 speelt thuis tegen Kampong 2  om 12.00 uur