• U bent ingelogd als:

SVm wint met ruime cijfers van t Vliegdorp

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

SVM oppermachtig!

 

In een heerlijk lentezonnetje en met Stijn Orsel onder lat was SVM  op bezoek bij t Vliegdorp op alle fronten de betere ploeg. Vanaf het eerste fluitsignaal zette SVM de gastheren onder druk. Al in de eerste minuten minuten kregen de geel blauwen goede kansen om op voorsprong te komen. De goed keepende Vliegdorp doelman voorkwam de 0-1. Na ruim 20 minuten kreeg SVM terecht een penalty na een zware overtreding op de goed opkomende Joey el Bouty.Kevin Timman benutte de strafschop.0-1 voor SVM. Jammer genoeg moest SVM verder met 10 spelers. Vliegdorp had duidelijk veel moeite met het snelle combinatie spel van de Maartensdijkers en maakte vaak te zware overtredingen. Uit een strakke voorzet van Perry van der Bunt zette Frank van Brenk SVM -0-2.

De altijd weer hardwerkende Mike de Kok liet de kans op 0-3 liggen. Vlak voor het rust signaal zorgde Chester Kemp voor de 0-3.

Een ongewijzigd SVM begon wat minder geconcentreerd aan de 2e helft, maar t Vliegdorp kon geen enkele kans creëren. Mike de Kok scoorde vrij voor de keeper niet. T-vliegdorp kwam nog 1-3, maar verder liet SVM het niet komen. Na ruim 20 minuten in de 2e helft zette Mike de Kok goed voor en maakte Chester Kemp zijn 2e treffer 1-4. Mike de Kok maakte de 1-5. Stijn Orsel stopte nog een penalty. Zelfs met 10 man was SVM veel te sterk voor t Vliegdorp.

Jorn Brefeld, Leon de Lange en Fons van Klaren vielen goed in

Zaterdag komt Vianen op bezoek in Maartensdijk.

Geef een reactie