• U bent ingelogd als:

SVM wint bij Maarssen

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

SVM wint de altijd lastige uitwedstrijd bij Maarssen

De technische staf van de geel blauwen moest door schorsingen en onverwachtse blessures nogal improviseren. Maar het moest gezegd :vanaf de eerst tot en met de laatste minuut stond er een hard werkend SVM dat geloofde in de goede afloop. Een technisch beter SVM tegen een hard en stug Maarssen. De eerste 15 minuten waren voor Maarssen dat  de SVM verdediging behoorlijk onder druk zette.Het technisch betere SVM nam  een kwartier het initiatief over.Kleine kansen kwamen er ook.Een  schot van de goed voetballende Marcel Melissen ging net over en na 30 minuten raakte de verdediging van Maarssen zo in paniek dat het bijna een eigen doelpunt werd.

SVM beter maar rond niet af;Maarssen alleen gevaarlijk wanneer de verder goed spelende geel blauwe verdediging een steekje liet vallen,maar dan was er keeper Stijn Orsel ,die de nul vast hield..Vlak voor de theepauze kreeg SVM de kans om meteen voorsprong de rust in te gaan.

Na de rust bleef een hard werkend ASVM strijden voor de winst.Maarssen werd meer en meer in de verdediging gedwongen.Om toch een doelpunt te kunnen  maken  werd oud eerste elftal speler Marco Willemse ingebracht.Hij liet zien dat hij het voetballen niet is verleerd en bracht meer rust in de aanval.Marco had de 0-1 op de pantoffel, had zich onsterfelijk kunnen maken maar scoorde niet.Even later liet Bas Bos heel SVM juichen door de 0-1 binnen te koppen. Nog een spannend laatste kwartier volgde  met  ook nog   9 minuten langer spelen en  billen knijpen wint SVM  terecht. Een geweldige  teamprestatie! SVM speelt zich veilig en doet nog mee voor de 3e periode titel.

De wisselspelers Perry van der Bunt,Jesper van Rooyen vielen goed in.Maxime de Brauw viel geblesseerd uit.

De volgende week speelt SVM de derby thuis tegen DOSC om 14.30 uur.SVM2 was vrij.