• U bent ingelogd als:

SVM verspeelt in de laatste minuut de winst tegen DOSC

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

SVM speelde vanmiddag zonder de geblesseerde Marcel Melissen en Diederik Hafkemeijer . DOSC kon bij winst de eerste periode titel pakken en de geel blauwe trots heeft de afgelopen weken prima gevoetbald en wil aansluiten bij de koplopers. Na de eerste nog wat onzekere minuten van SVM kant bleek dat SVM trainer Kevin de Liefde en zijn staf  zijn huiswerk goed hadden  gedaan.

De anders zo  gevaarlijke en snelle DOSC spitsen werden uitstekend in bedwang gehouden door de SVM verdediging.En anders bleek wederom de SVM doelman een onneembare veste.

Met de harde wind in de rug werd SVM langzaam maar zeker steeds gevaarlijker. Uit een voortreffelijk uitgevoerde counter speelde Mike de Kok zich schitterend vrij, legde de bal breed op Jordy van der Lee die knap in de 8e minuut voor de 1-0 tekende. Gaande weg ontsprong zich voor het talrijke publiek een echte triller met spanning, sentatie, goed voetbal,  schoten  van  Jordy van der Lee en van de gedreven spelende  routinier Kevin van Dronkelaar gingen er net niet in. Voor de rust werd er  niet gescoord.

Met Mike Boshuis voor de licht geblesseerde Kevin van Dronkelaar en de harde wind tegen hield SVM knap de controle op de wedstrijd.DOSC drong wel aan maar wist uit de spaarzame kansen niet te scoren. Zou het dan toch lukken om de koploper te verslaan? Na ruim een kwartier spelen loste Mike de Kok een snoei hard schot dat op de paal belandde. SVM kreeg steeds meer ruimte omdat DOSC vol op de aanval ging spelen. Pas in de 80 minuut en met Danny de Bie(ook al een schot op de paal) in de plaats van de moegestreden Jordy van der Lee kwam de bevrijdende 2-0 op het scorebord dank zij goudhaantje  Mike de Kok.In de spannende laatste 10 minutengebeurde  er van alles voor de beide goals. Eerst keurde de zeer goed leidende scheidrechter terecht de 2-1 van DOSC af, maar even later kwam de 2-1 toch door en fraai afstandsschot dat de te ver voor zijn goal staande SVM goalie verraste. In de 93 minuut werd het ook nog 2-2 door onoplettendheid in de SVM verdediging. Compliment voor alle spelers die het talrijke publiek trakteerden op een geweldige pot voetbal. SVM heeft de laatste wedstrijden sterk gespeeld en had de winst voor het grijpen ,groeit als team met de week en kan met vertrouwen de volgende week thuis tegen vv Maarssen weer een stap maken.De eerste periode ging naar vv Benschop.