• U bent ingelogd als:

SVM verspeelt gelijkspel tegen het betere Odesseus

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

SVM verspeelt gelijkspel

Dat de Maartensdijkse trots pas na 15 minuten spelen het eerste kansje creëerde was veelzeggend voor de eerste helft. Geen moment werd SVM gevaarlijk.Odesseus zette met snel en gevaarlijk combinatiespel de SVM verdediging onder zware druk. Mede dankzij vrouwe fortuna en goed keeperswerk van goalie Stijn Orsel werd de nul vastgehouden. Met namen het middenveld van de geelblauwe teams  kreeg geen grip op het spel.Diederick Hafkemeijer werd hier node gemist.Dat SVM door een afstandsschot van Sjoerd Burgers op voorsprong kwam had niemand verwacht. De weer talrijke toeschouwers hoopten dat SVM meer grip op de wedstrijd zou krijgen, maar zagen een  wel hard werkend SVM.Odesseus werd steeds gevaarlijker en scoorde nadat de beste man bij SVM Mike de Kok de kans op de 2-0 net miste de verdiende gelijkmaker. Vooral het linker SVM verdedigingsblok liet het nog wel eens afweten! Dat het na 45 minuten nog gelijk stond kon Odysseus zich zelf verwijten. SVM kwam in de eerste helft niet verder dan 3 schoten op het vijandige doel.

De tweede helft was nog maar net begonnen of goudhaantje Mike de Kok zette SVM op een 2-1 voorsprong. Maar ook in de tweede helft kregen de geelblauwe formatie geen grip op het spel van Odssseus.Het wachten was eerder wachten op de gelijkmaker. Stelde SVM hier dan niets tegenover? Af en toe een plaagstootje maar geen echte kansen. Door chaos in de SVM verdediging maakte na een klein kwartier spelen Odysseus de gelijkmaker. Af en toe kwam SVM wel gevaarlijk voor de keeper van Odesseus.Jammer dat Mike de Kok net niet zijn 2e doelpunt kon scoren. Ook de

Onopvallend spelende Djoey Engel kreeg nog een kans om SVM op voorsprong te schieten, maar hij had net geen geluk. Zou SVM toch nog met een gelijkspel het veld verlaten? Door een onnodige overtreding in de 90e minuut scoorde Odysseus de 3-2.SVM probeerde het nog wel maar liet de winst aan het betere Odesseus.Vandaag hebben de geel blauwe kleuren te weinig angst aangejaagd bij de tegenstander. Vooral in fysiek opzicht komen een aantal jonge spelers nog te kort.

De volgende week gaat SVM op bezoek bij Lopik dat qua punten aantal net boven SVM staat.

Derk de Blauw,Mark Gaasenbeek en Jelle van der Tol vielen verdienstelijk in.

SVM 2  weet niet meer wat winnen is verloor kansloos thuis met 8-0 van Lopik!