• U bent ingelogd als:

SVM verliest van Jonathan

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Jonathan maatje te groot

SVM kon vanmiddag geen vuist maken tegen een gevaarlijk en goed combinerend Jonathan. Vanaf het eerste fluitsignaal van de uitstekend fluitende scheidsrechter Hardeman liep SVM het eerste kwartier meer achter Jonathan aan dan dat het zelf kansen creerde.SVM speelde verdedigend zeker de eerste 20 minuten goed, maar kwam nauwelijks aan aanvallen toepas in de 18e minuut kreeg Mike de Kok, goed vrij gespeeld door Erno Steenbrink, een kans, Het schot ging net naast het doel. Bjorn Engel stelde met een prachtige vrije trap de Jonathan goalie op de proef. Even later kreeg Sjoerd Burgers de kans om SVM op voorsprong te zetten. Met een prachtig afstandsschot scoorde Jonathan wel. SVM probeerde het wel, maar kon geen vuist maken.

Na de rust kwam Jonathan met dank aan SVM snel op de 0-2.Jonathan strafte een verdedigingsfout genadeloos af.Het SVM middenveld kreeg geen grip op het spel van Jonathan. SVM keeper Stijn Orsel redde een aantal keren bekwaam. SVM  kreeg geen vat op het spel van Jonathan.De ploeg uit Zeist scoorde het laatste kwartier nog twee keer. Einduitslag 0-4.

Jonathan voetbalde beter en nam de drie punten mee naar Zeist. Misschien moet SVM 4-4-2 gaan spelen in plaats van 4-3-3.

Derk de Brauw, Bas van Dijk en Danny de Bie vielen goed in.

De volgende week gaat SVM op bezoek bij Bunnik