• U bent ingelogd als:

SVm verliest met grote cijfers van benschop

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

SVM verliest ruim van kampioen Benschop

SVM opent sterk en krijgt in de eerste 6 minuten twee uitstekende kansen om op voorsprong te komen. De anders zo trefzekere Mike de Kok schiet eerst op de lat en krijgt de bal daarna in zeer kansrijke positie twee keer niet in het net. Het is typerend voor SVM in de laatste wedstrijden: taken worden niet goed uitgevoerd; compact spelen lukt niet. Het veel beter combinerend Benschop wordt steeds gevaarlijker en krijgt van de SVM-verdediging ook alle medewerking. Na 6 minuten spelen staat SVM met 0-1 achter. Benschop krijgt ook de 0-2 op een presenteerblaadje aangeboden. Binnen 30 minuten spelen staat de 0-3 op het scorebord. SVM stelt hier weinig tegen over.

Het toch al geringe zelfvertrouwen is als sneeuw voor de zon verdwenen en SVM mag blij zijn dat het bij de rust maar 0-3 is.

Is er dan hoop op een betere tweede helft? SVM speelt meer tegen zichzelf en gunt Benschop een makkelijke middag. Na 75 minuten staat de 0-6 op het scorebord. Uiteindelijk wordt het 0-7 door een terecht gegeven strafschop. Het is dat Benschop nogal slordig met de kansen omspringt anders was de nederlaag veel groter uitgevallen. SVM is de hele tweede helft niet een keer gevaarlijk geweest. Dat rode lantaarndrager Driebergen ook verloor was nog een meevaller. De laatste uitwedstrijd tegen Focus zal duidelijk geven  of SVM de nacompetitie haalt. FC Driebergen moet dan wel verliezen bij Lopik.