• U bent ingelogd als:

SVM vergeet te scoren

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

SVM geeft weer de winst weg in de laatste minuten.

SVM liet vanmiddag in de uitwedstrijd tegen Odysseus de kans liggen om de drie punten mee naar Maartensdijk te nemen. In een open wedstrijd met kansen voor beide teams was SVM beter in het creƫren van de kansen. Met kopballen op de goal en schoten net voorlangs lieten het geel blauwen zien dat ze voor een goed resultaat kwamen. SVM voetbalde goed mee en onder aanvoering van Bjorn Engel liet de verdediging geen steken vallen. Jammer dat de beweeglijke SVM spitsen Mike de Kok en Derk de Brauw hun vizier niet op doelpunten hadden afgesteld. Gelukkig werd een doelpunt van de gastheren afgekeurd en met een 0-0 thee gaan drinken.

SVM had de eerste helft betere kansen maar vergeet te scoren

Een ongewijzigd SVM begon de tweede helft minder scherp in de duels. Odysseus kreeg meer grip op het middenveld en werd gevaarlijker voor het SVM doel. SVM counterde goed en uit een van deze snellen aanvallen kopte Derk de Brauw te zacht in.De kans dat SVM op voorsprong zou komen was er..In de laatste minuten van de wedstrijd gaf het moegestreden SVM toch te veel ruimte weg op het middenveld en in de verdediging. Odysseus werd gevaarlijker en scoorde wel met een snelle aanval en een bekeken schot.

SVM geeft weer in de laatste minuten een gelijkspel wede geel blauwen waren de hele wedstrijd beter en gevaarlijker maar vergeten te scoren. SVM blijft in de gevarenzone staan en moet snel leren dat een wedstrijd 90 minuten duurt!

Bas van Dijk, Jordi van der Lee en Jordi Beckers vielen verdienstelijk in.

SVM is de volgende week vrij.