• U bent ingelogd als:

SVM verdedigend zwak

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

SVM laat dure punten liggen.

Op het winderige en regenachtige van Eck sportpark ontving SVM vanmiddag een van de kampioenskandidaten: het Utrechtse Odysseus. SVM had na de onnodige nederlaag uit bij SEC wat goed te maken. Vanaf de aftrap een gretige thuisploeg tegen een goed voetballende tegenstander, die de eerste kansen kreeg. Een boeiende eerste helft met kansen voor beide teams. Na ruim 20 minuten spelen gaf SVM middenvelder Marcel Melissen een prima assist op Jordi van der Lee die met een prachtig afstandsschot SVM op voorsprong zette.1-0.

Verdedigend bleek SVM weer eens kwetsbaar. De hele verdediging lette even niet op en hielp Odysseus aan de niet verdiende gelijkmaker na ruim een half uur spelen. Jammer dat een van de steunpilaren in de geelblauwe verdediging Alexander Mclean met een hoofdwond van het veld af moest. Vlak voor de rust gunde SVM Odysseus zelfs een 2-1 voorsprong. Maar  nog voor het rustsignaal van de uitstekend leidende scheidsrechter van Wijnen kopte Erno Steenbrink na weer een goede assist van Marcel Melissen  de gelijkmaker in.

Hoe anders was het begin van de 2e helft. SVM zette Odysseus vast en Marcel Melissen schoot met een goed genomen vrije trap de 3-2 voorsprong binnen. De trouwe supporters gingen er eens  goed voorzitten en hoopten op meer. Het wordt eentonig, maar de gelijkmaker kwam weer door onoplettendheid in de verdediging. Gaat SVM de punten aan de tegenstander  gunnen?Vlak voor tijd werd het toch  3-4. Odysseus gaat met de winst naar huis en SVM blijft met een kater en  met lege handen achter en dan heb je ook geen geluk. In de extra tijd redt de goalie Odysseus en wordt het geen 4-4. Odysseus neemt de koppositie over en SVM kan twee weken nadenken dat  winnen begint met eerst de nul vasthouden. SVM speelt na de winterstop tot nu  te  wisselvallig.Een lichtpuntje was er ook:Jelle van der Tol pas 15 jaar  liet zien dat hij een talentvolle voetballer is!.

Ook SVM 2 verloor vandaag met 0-5 van Kampong.

Over twee weken wacht de 6 puntenwedstrijd uit tegen FC Driebergen.