• U bent ingelogd als:

SVM toont wil maar scoort niet

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

SVM weet niet te scoren!

SVM met Tom Jansen weer in de spits speelde vooral de eerste helft goed tegen het hoger geplaatste IJFC.Uit een snelle aanval hadden de geel blauwen zomaar op voorsprong kunnen komen. Compact spelend was SVM zeker in de eerste helft niet de mindere van IJFC.IJFC combineerde beter ,maar SVM bleef gevaarlijk. Kansen kwamen er voor Mark de Brauw ,Marcel Melissen.Toch was het IJFC dat dankbaar gebruik maakte van een cadeautje door de slecht verdedigende SVM verdediging en op een 1-0 voorsprong kwam.

Na de rust een veel energieker SVM dat pech had de verdiende gelijkmaker niet viel.De bal kwam op de paal.SVM bleef het proberen. Aan de inzet lag het zeker niet maar echtgevaarlijk werd SVM niet.En  dan valt niet de gelijkmaker maar de 2-0 door tot verbazing van de vele trouwe supporters  door weer slordig verdedigen. Kreeg SVM dan helemaal geen kansen?

SVM had het vizier niet op scherp  en ging met een onnodige nederlaag naar huis.Als team gaf SVM vandaag niet thuis.De komende weken zal er toch met meer overtuiging moeten worden gespeeld!

Chester Kemp en Stefan van Keulen vielen goed in.

SVM 2 speelde goed tegen de koploper en won thuis met 3-2.

Aanstaande zaterdag komt Desto op bezoek en heeft SVM wat goed te maken.