• U bent ingelogd als:

SVM sluit bekervoorronde sterk af

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

SVM EN DOSC DELEN PUNTEN

SVM 1 heeft afgelopen zaterdag de
bekercompetitiereeks afgesloten met een 1-1 gelijkspel tegen DOSC 1. Het Hilversumse ALTIUS bekert met 3 overwinningen als enige vereniging door.

SVM 1 speelde zaterdag 15 september de laatste wedstrijd in de bekercompetitie tegen DOSC 1. Voor beide teams was de kans klein om door te gaan naar de volgende ronde. Beide ploegen gebruikte deze wedstrijd dan ook als laatste serieuze voorbereiding voor de start van de reguliere competitie.

SVM begon goed en creëerde in de eerste 5 minuten 2 goede doelkansen. De bal ging er net niet in. In een daarna gelijk opgaande wedstrijd waarbij DOSC ook enkele kansen creëerde opende SVM de score pas in de 60e minuut. Na een goed opgezette aanval vanaf de rechterkant scoorde een DOSC verdediger in eigen doel. 2 minuten voor het einde van de reguliere speeltijd kwam DOSC toch nog op gelijke hoogte nadat een trage voorzet van de flank niet juist werd ingeschat door de SVM verdediging.

Met de komst van de nieuwe hoofdtrainer Kevin Ligtermoet krijgen andere en nieuwe spelers de kans om zich waar te maken. Zo speelde Perry van de Bunt en de van FC De Bilt 2 overgekomen Coen Zwart een verdienstelijke pot op het middenveld.

Aankomende zaterdag start SVM 1 de competitie met een uitwedstrijd om 14.30 uur tegen FC Driebergen. SVM 2 begint de competitie met een uitwedstrijd bij Kockengen, aanvang 12.00 uur.