• U bent ingelogd als:

SVM pakt koppositie in 4e klasse

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

 

S.V.M werkt hard en wint

Het eerste kwartier was Odijk beduidend sterker als S.V.M. In de eerste 5 minuten had Odijk al 4 corners genomen. Mijn eerste gedachten, dit wordt een zwaar potje. Maar zo gaande weg in de wedstrijd zie je S.V.M. beetje bij beetje het heft in handen nemen. Na een half uur wordt de eerste bal van de lijn gehaald door Odijk, SVM wordt steeds sterker.

In de 41ste minuut maakt Lorenzo van Zijl de 1 – 0, de in geschoten bal wordt van richting verandert door een Odijker. In de 52este minuut geeft de grieperig/slecht fluitende scheidsrechter Mike de Kok geel.  Met 1 – 0 op het score bord gaan de spelers rusten.

 

In de tweede helft geeft de scheidsrechter 2 penalty’s waarvoor is onduidelijk. Zowel S.V..M als Odijk maken de penalty’s, zo komt de eindelijke eindstand op de borden 2 – 1 voor S.V.M. Een mooi resultaat. Hercules speelde gelijk dus gaat SVM met 1 punt voorsprong in de 4e klasse aan de leiding.

Gelukkig komen er weer wat geblesseerden terug, Kevin Timman, Leon de Lange en Jelle van de Tol vielen in en mochten weer minuten maken.

Volgende week gaat SVM uit naar Vianen aanvang wedstrijd is 14:00 uur.

 

Geef een reactie