• U bent ingelogd als:

SVM pakt de volle winst

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

SVM pakt de volle winst.

De openingswedstrijd thuis tegen FC Driebergen leverde de selectie van trainer Kevin de Liefde de eerste winst op.Een tot op de botten gemotiveerd SVM met Stijn Orsel weer onder de lat keek in het begin nog even de kat uit de boom, maar nam halverwege de eerste helft het initiatief over en werd met de snelle counter steeds gevaarlijker. Was de zeer goed keepende Driebergen goalie lang een sta in de weg voor het SVM spitsen duo Mike de Kok en Marcel Melissen, maar na een klein half uur spelen gaf hij zich toch gewonnen na een solo van Marcel Melissen:1-0 voor het geel blauwen.

SVM had voor de rust de wedstrijd al op slot moeten gooien als de kansen waren benut.

In de 2e helft zette FC Driebergen alles op alles en drong SVM steeds verder terug. SVM verloor de grip op de wedstrijd. Het wachten was eerder op de gelijkmaker dan op een SVM doelpunt. FC Driebergen had echter het vizier niet op scherp staan. Scoor je zelf niet dan doet Mike de Kok dat wel met de verlossende 2-0! Een prachtig onhoudbaar schot. Dat tussen door aanvoerder Diederik Hafkemeyer kwam net niet goed uit de voeten anders was de wedstrijd al eerder beslist. Jordi van de Lee en Wessel Huigen vormden samen met routinier Kevin van Dronkelaar en Diederik Hafkemeyer een steeds beter ingespeeld middenveld.

FC Driebergen bleef geloven in een beter resultaat en scoorde nog wel de 2-1.

Chester Kemp, Danny de Bie en Roy Wijman vielen sterk in. Binnenkort zullen Jelle de Bree en Sjoerd Burgers ook weer bij de selectie gaan aansluiten. SVM houdt de 3 punten dank zij een prima teamspirit in Maartensdijk. Compliment aan het hele team! Nu nog hard werken aan het beter benutten van de kansen en de wedstrijd 90 minuten controleren.

De volgende week naar het gepromoveerde Utrechtse Voorwaarts. SVM 2 verloor met 1-0 doordat de kansen niet werden benut.