• U bent ingelogd als:

SVM pakt de 3 punten tegen Bunnik 73

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

SVM pakt broodnodige winst en wint van Bunnik 73 met 3-2

Vanmiddag speelde SVM weer een finale wedstrijd nu  tegen Bunnik 73.Een wedstrijd niet om promotie, maar juist om niet op een van de twee nacompetitie plaatsen te komen. SVM had uit tegen Desto laten zien hoe het vooral niet moest. Stond er tegen mede degradatie kandidaat Bunnik 73 weer een team met pit en  uitstraling van samen zijn wij onverslaanbaar? Met de gelukkig weer herstelde keeper Stijn Orsel onder de lat en routinier Kevin van Donselaar vanaf het begin in de basis speelde vooral de eerste helft SVM meer tegen zich zelf dan tegen Bunnik 73.En SVM had wat goed te maken want uit bij Bunnik 73 werd niet gewonnen!

SVM werd toch al snel gevaarlijk door de vaak ongrijpbare Mike de Kok; zijn schot werd door een van de Bunnikse verdedigers zo van richting veranderd dat  de keeper  de bal nog corner kon tikken.SVM bleef een groot deel van de eerste helft erg slordig spelen met te vaak balverlies. Na ruim een kwartier zette Djoey dan  toch Marcel Melissen goed vrij, maar in plaats van te schieten werd hij ten val gebracht, maar kreeg geen penalty. Het was typerend voor het spel van SVM: de wil was er, maar rustige verzorgde opbouw kwam niet in het draaiboek voor. Wat is het dan  toch jammer dat  Marcel Melissen  nog te  weinig zijn voetbalkwaliteiten laat zien. SVM dacht de rust zonder tegen doelpunt te gaan halen maar kreeg de deksel  vlak voor de rust van de goed leidende scheidsrechter Vughts op de spreekwoordelijke neus en  ging met 0-1  aan de thee. Dit zei meer over de mentaliteit van SVM dan het spel van Bunnik 73.

De grote vraag voor iedereen  zich stelde: hoe komen  de geel blauwen uit de prachtige nieuwe kleedkamer  werd al binnen 1 minuut spelen beantwoord door een terecht gegeven penalty die door door aanvoerder Diederik Hafkemeyer  feilloos werd benut 1-1. Het geloof bij SVM was op wonderbaarlijke wijze  terug. SVM ging niet beter voetballen, maar stroopte de mouwen op en stond  weer  een team. Topscoorder Mike de Kok tekende voor de 2-1 voorsprong en na een prachtige assist van Marcel Melissen voor de 3-1 Wat later kwam zijn hattrick in beeld maar hij vergat de keeper goed te omspelen. Bunnik 73 vocht voor de nog hoop gevende 2-3.Af en toe hielp gastheer SVM een beetje door de verdedigende taken wat te verwaarlozen. Danny de Bie, Sjoerd Burgers en Jordy Beckers vielen goed in. Toch scoorde Bunnik vlak voor tijd nog de 2-3.SVM hield de verdediging verder gesloten en kon dankzij een betere 2e helft 3 kostbare punten bijschrijven en passeert Bunnik 73.Met nog 4 wedstrijden te gaan  een duidelijke stap  om ook het volgend seizoen gewoon in de 3e klasse D te spelen.

SVM gaat over 2 weken op bezoek bij FC Driebergen en speelt dan weer een finale.wedstrijd.FC Driebergen is ook nog niet helemaal veilig.Man van de wedstrijd: kilometer vreter Reno Steenbrink!